Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζουν οι ψυχολόγοι! Σαδιστές οι δράστες – Απόλαυσαν τον πόνο τους

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις γύρω από την πρωτοφανή αγριότητα του εγκλήματος που έγινε στα Γλυκά Νερά, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 20χρονη Καρολάιν

Σε κατάσταση σοκ παραμένει ο σύζυγος της νεαρής μητέρας που έχασε τη ζωή της μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά δίπλα στο λίγο μηνών μωρό της.

Ακόμη και έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών, δεν άντεξαν στο θέαμα του στυγερού εγκλήματος που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του ζευγαριού.

Μιλώντας στο MEGA, η Ευφροσύνη Φωτεινάκη, συμβουλευτική ψυχολόγος, σημείωσε ότι ακόμη και οι «ειδικοί ψυχικής υγείας στεκόμαστε εμβρόντητοι μπροστά σε αυτά τα περιστατικά».

Σύμφωνα με την κυρία Φωτεινάκη, οι δράστες δεν έδειξαν «καμία ενσυναίσθηση και καμία ενοχή» για τις πράξεις τους.

Απέναντι στην 20χρονη μητέρα και το βρέφος έδειξαν «μια ωμή, πρωτόγονη βία», ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, σύμφωνα με την ψυχολόγο, πως οι δράστες εισέπραξαν «σαδιστική απόλαυση με τον πόνο του άλλου».

Οι πράξεις των δολοφόνων δείχνουν «διαταραχές προσωπικότητας», καθώς όπως φαίνεται «τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο μπροστά στον στόχο των εγκληματιών».

Η κυρία Φωτεινάκη σημείωσε ότι τόσο ο 32χρονος όσο και το βρέφος, έχουν να αντιμετωπίσουν ένα βαθύ «ψυχικό τραύμα».

Δείτε το ρεπορτάζ: