ΝΕΟΤΕΡΑ: Καλάσνικοφ, πυροβολισμοί και αδίστακτοι ληστές – Φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο που εγκατέλειψαν και έκαψαν το όχημα διαφυγής

Ληστεία σημειώθηκε στα κεντρικά γραφεία της γνωστής εταιρείας αλλαντικών, “Υφαντής”, στην περιοχή της Κηφισιάς. Τέσσερις ένοπλοι έφτασαν στο κτίριο με αυτοκίνητο BMW, σήμερα το μεσημέρι, περίπου στις 15.00 και εισέβαλαν στο λογιστήριο που βρίσκεται στο ισόγειο.

Ζήτησαν τα χρήματα και όταν ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και ο ανιψιός τουπροσπάθησαν να αντιδράσουν, τους πυροβόλησαν στα πόδια, πιθανώς με το καλάσνικοφ, που είχε ο ένας από τους δράστες.

Στη συνέχεια, διέφυγαν με το αυτοκίνητο, το οποίο έκαψαν στη συμβολή των οδών Λάιου και Κρέοντος και επιβιβάστηκαν σε άλλο όχημα, μάρκας Audi. Στο μεταξύ, αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν την Άμεση Δράση για το καμένο αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο Audi σε παράδρομο της Αττικής οδού, άναψαν τις σειρήνες και άρχισαν να το καταδιώκουν. Το αυτοκίνητο σταμάτησε και ο ένας δράστης άρχισε να πυροβολεί με το καλάσνικοφ.

Λίγο αργότερα, πάνω στην Αττική οδό, στο ύψος του Ασπρόπυργου, εντοπίστηκε το Audi καμένο.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο, οι δράστες της σημερινής ληστείας να είναι οι ίδιοι που έκαναν τη ληστεία σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας ηλεκτρονικών, στις 9 Δεκεμβρίου, στη Λεωφόρο Ειρήνης στην Πεύκη.

Εκείνο το βράδυ, οι αστυνομικοί καταδίωξαν τους ληστές και στη γέφυρα της Μεταμόρφωσης, ο συνεπιβάτης της μηχανής πυροβόλησε απανωτές φορές, χωρίς ευτυχώς να βρει στόχο. Οι οπλισμένοι επιβάτες της μοτοσικλέτας, κατάφεραν να διαφύγουν με κατεύθυνση το Μενίδι.