Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πατριός κατηγορείται ότι βίαζε για δύο χρόνια την ανήλικη κόρη του

Στη σύλληψη ενός 47χρονου πατριού προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη μετά την καταγγελία της κόρης του ότι την βίαζε επί δύο χρόνια

Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης από τον 47χρονο πατριό της μετά την καταγγελία της κοπέλας ότι την βίαζε για δύο χρόνια.

Ο 47χρονος συνελήφθη στην περιοχή της Σταυρούπολης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, μετά από καταγγελία της 18χρονης σήμερα κόρης του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 47χρονος πατριός τουλάχιστον από το 2019 έως και μέχρι πρόσφατα ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 18χρονης άτυχης κοπέλας χωρίς τη συναίνεσή της, οι οποίες τελέστηκαν κατ’ εξακολούθηση.

Στις 2 Μαΐου ο 47χρονος αποπειράθηκε ξανά να ασελγήσει σε βάρος της χωρίς τη συναίνεσή της.

Ο 47χρονος είχε αναγνωρίσει το κορίτσι σε ηλικία 4 ετών. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η μητέρα της φέρεται να μη γνώριζε τίποτα για τον εφιάλτη που περνούσε η κόρη της στα χέρια του 47χρονου.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για απόπειρα για τα ίδια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες, Τρίτη, στον εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Πηγή: voria.gr