Δολοφονία Μακρινίτσα: Στο Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο 31χρονος μακελάρης

Δεν πρόλαβε να συμπληρώσει μία ημέρα προφυλάκισης στον Κορυδαλλό και ο μακελάρης της Μακρινίτσας μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική του σωφρονιστικού καταστήματος

Ο 31χρονος φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού της Μακρινίτσας, που φέρεται να σκότωσε την 28χρονη σύζυγό του και τον 30χρονο αδερφό της αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και υπήρξε διάγνωση των γιατρών που επέβαλε την μεταφορά του σε άλλη πτέρυγα, σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr.

Ο προϊστάμενος της Γραμματείας των Φυλακών Κορυδαλλού ενημέρωσε τον συνήγορο υπεράσπισης οτι ο κρατούμενος εξετάστηκε από ψυχιάτρους και αποφασίστηκε να μη γίνει δεκτός στο κατάστημα κράτησης, αλλά να μεταφερθεί στην ψυχιατρική πτέρυγα.

Το ίδιο άλλωστε είχε δηλώσει στον ανακριτή ο ίδιος ο δικηγόρος Δημητρης Βούλγαρης σχετικά με τον πελάτη του.

Γιατί κυκλοφορούσε ελεύθερος ο 32χρονος;

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας των δύο αδερφών στη Μακρινίτσα, με κατηγορούμενο τον 32χρονο εν διαστάσει σύζυγο της νεκρής κοπέλας, παρήγγειλε ο διευθύνων την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, Σταμάτης Δασκαλόπουλος.

Μέσα από την προκαταρκτική έρευνα θα διερευνηθεί ο ρόλος των συναρμόδιων υπηρεσιών που ενεπλάκησαν στην υπόθεση του 32χρονου φερόμενου ως δράστη του διπλού φονικού, όσον αφορά τις ψυχιατρικές εξετάσεις και κυρίως να διερευνηθεί για ποιον λόγο κυκλοφορούσε ελεύθερος και δεν είχε οδηγηθεί σε κλινική για εγκλεισμό, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν ήδη οι σχετικές γνωματεύσεις και παρά τις αποφάσεις από τις 15 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το magnesianews, η παραγγελία προς διερεύνηση δόθηκε σε αντεισαγγελέα του Εφετείου Λάρισας, μετά και τα δημοσιεύματα που τοπικού τύπου για τα οποία ενημερώθηκε πλήρως ο Εισαγγελέας Εφετών Στ. Δασκαλόπουλος.