Εικόνες που κόβουν την ανάσα – Σύριος απαγωγέας “κτήνος” κακοποιεί βάναυσα παιδί στον καταυλισμό Σούδας στη Χίο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εικόνες που θα δείτε είναι πραγματικά σοκαριστικές, αλλά πρέπει να δημοσιευτούν για να μπορέσουν να κινητοποιηθούν οι αρμόδιοι.

Το βίντεο της κακοποιήσης του παιδιού, το έστειλε ο Σύριος απαγωγέας “πα-τέρας” στη μητέρα του παιδιού, με σκοπό να την εκβιάσει και να της στείλει τα λύτρα που της ζητάει για να το δώσει πίσω. Το συγκεκριμένο βίντεο με την απίστευτη κακοποιήση του παιδιού τραβήχτηκε στον καταυλισμό της Σούδας στη Χίο. Όλες οι πληροφορίες έχουν επιβεβαιωθεί και από στελέχη της διεύθυνσης αστυνομίας Χίου, η οποία – επιπλέον – έχει ζητήσει μέσω της ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες πληροφορίες από την Τουρκία, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ο ισχυρισμός του δράστη ότι είναι ο πατέρας του παιδιού.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό έγινε αντιληπτό από το προσωπικό της Μονομετοχικής Α.Ε. του δήμου Χίου, που εργάζεται στον καταυλισμό της Σούδας, και καταγγέλθηκε από τον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Καραμανή στην αστυνομία, η οποία έχει ήδη συλλάβει τον φερόμενο ως πατέρα του παιδιού, Σύρο 31 ετών, ο οποίος κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Χίου.

Ο φερόμενος ως πατέρας του παιδιού είναι πιθανόν να το έχει απαγάγει από την μητέρα, η οποία βρίσκεται στην Τουρκία και χρησιμοποιούσε το βίντεο για τον εκβιασμό της. Το παιδί με εντολή από την εισαγγελία Χίου έχει παραδοθεί για επίβλεψη στην μη κυβερνητική οργάνωση «ΜΕΤΑδραση».