Φονικό στη Μακρινίτσα: Θρήνος για τα δύο νεκρά αδέρφια – Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας

Άγριο φονικό στη Μακρινίτσα – Νεκρά δύο αδέρφια – Συνελήφθη ο δράστης

Σοκ έχει προκαλέσει στη Μακρινίτσα του Βόλου το διπλό φονικό που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 20.00 το βράδυ της Δευτέρας (05/04).

Νεκροί, είναι μία 28χρονη γυναίκα και ο 30χρονος αδελφός της, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από τον εν διαστάσει σύζυγο της γυναίκας μέσα στο πατρικό τους σπίτι στην Μακρινίτσα, όταν επισκέφθηκε την οικογένειά της η νεαρή γυναίκα.

Μετά από το φονικό, ο δράστης τράπηκε σε φυγή, όμως λίγο αργότερα συνελήφθη από τις αστυνομικές δυνάμεις που είχαν σπεύσει στο σημείο.

makrinitsa-foniko2.jpg
Οι σοροί των δύο άτυχων νεαρών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου από το ΕΚΑΒ | e-thessalia.gr

Συγκεκριμένα, έπειτα από μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων που εξελίχθηκαν σε ανθρωποκυνηγητό με καταδίωξη στους στενούς δρόμους του Πηλίου, ο δράστης έπεσε σε μπλόκο της Αστυνομίας, ενώ κατευθυνόταν στο χωριό του τον Άγιο Βλάσιο, με το αυτοκίνητό του.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της 28χρονης, ενοχλούσε την 28χρονη γυναίκα και την οικογένειά της και για τον λόγο αυτό είχαν ζητήσει δικαστική συνδρομή.

makrinitsa-foniko3.jpg
Θρήνος για τα δύο νεκρά αδέρφια | taxydromos.gr

Η 28χρονη είχε παντρευτεί πριν από τρία περίπου χρόνια και είχε αποκτήσει ένα παιδί με τον σύζυγό της, ο οποίος έμελλε να είναι ο δολοφόνος της.

Οι σοροί των δύο άτυχων νεαρών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου από το ΕΚΑΒ.

Ο δράστης οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνήσιας.

Με πληροφορίες από: e-thessalia.gr, thenewspaper.gr