Μπράβο μάγκες: Η ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής “ξαναχτύπησε” – Συνέλαβε σεσημασμένο κλεφτρόνι

Την 30/03/2021 πρωινές ώρες στην περιοχή της Ελευσίνας ένα άτομο εισήλθε εντός οικίας όπου λήστεψε τον ηλικιωμένο ενοικο και εν συνεχεία τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση

Την ίδια μέρα απογευματινές ώρες στην περιοχή της Ελευσίνας σημειώθηκε εκ νέου ληστεία και συγκεκριμένα ενώ μια γυναίκα ήταν εντός του οχήματος με ανοιχτό παράθυρο την πλησίασε ένα άτομο και κατάφερε να αρπάξει την τσάντα της από μεσα ,η γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί και να την κρατήσει αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα ο δράστης να την αφαιρέση και να φύγει τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από τα στοιχεία που προέκυψαν από τις καταθέσεις ταυτοποιηθηκε ως δράστης ενας 39χρόνος και για τις δύο ληστείες ο όποιος επίσης είναι γνώριμος στις Αρχές καθώς έχει απασχολήσει και πάλι στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Την 31/03/2021 περι ωρα 20:00 ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής που εργαζόταν στην περιοχή της Ελευσίνας έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και αναζητήσεων κατάφερε να εντοπίσει τον 39χρονο και να τον συλλάβει, ενώ κατά την σύλληψη του ο ανώτερο ομολόγησε και τις πράξεις τους .