Σοκ στην Εύβοια: Νεκροί 3 υπάλληλοι της ΔΕΗ από ηλεκτροπληξία

Ασύλληπτη τραγωδία στο Γυμνό Αμαρύνθου

Τρεις εργαζόμενοι της ΔΕΗ βρήκαν ακαριαίο θάνατο την ώρα που έκαναν εργασίες υπογειοποίησης καλωδίων της ΔΕΗ.

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της κοινότητας Γυμνού από το φρικτό δυστύχημα την ώρα εργασιών σε κολώνα της ΔΕΗ το μεσημέρι της Πέμπτης.

Τρεις υπάλληλοι σε εργολαβική εταιρεία που συνεργάζεται με τη ΔΕΗ έχασαν τη ζωή τους, καθώς χτυπήθηκαν από ρεύμα, ενώ άλλαζαν κολώνα στο χωριό Γυμνό Ευβοίας.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, οι υπάλληλοι είχαν μετέβη στην περιοχή για να εκτελέσουν έργα του ΔΕΔΔΗΕ που αφορούσαν στην υπογειοποίηση των καλωδίων.

Ο θάνατος των τριών ανδρών ήταν ακαριαίος.

Ένας εκ των τριών βρέθηκε να κρέμεται από τον στύλο της ΔΕΗ, ενώ οι άλλοι δύο βρίσκονταν κάτω από την κολώνα φέροντας σοβαρά εγκαύματα σε όλο το σώμα.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα.

Εικόνα – σοκ από το δυστύχημα

«Στο Γυμνό Ευβοίας μεταβαίνουν υπεύθυνοι της ΔΕΔΔΗΕ και συνάδελφοι των τριών υπαλλήλων που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια έργων συντήρησης σε κολώνα της ΔΕΗ», ανέφερε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης.

Για τα αίτια του δυστυχήματος, ο κ. Αδαμίδης σημείωσε πως «ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά και περισσότερες διευκρινίσεις θα υπάρξουν τις επόμενες ώρες».

Η πλευρά του ΑΚΤΩΡΑ, που είναι η εργολαβική εταιρεία που υλοποιούσε τα συγκεκριμένα έργα, αναφέρει πως έχει μεταβεί το Γυμνό Ευβοίας ο διευθυντής έργων και αργότερα μέσα στην ημέρα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.