Κρήτη: Χειροπέδες σε 35χρονο μετά από καταγγελία της πρώην συντρόφου του

Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι της επιτέθηκε με μανία και την έριξε στο δρόμο, ενώ με πέτρες προκάλεσε φθορές στο αυτοκίνητό της

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε έναν 35χρονο στο Ηράκλειο, μετά την καταγγελία μια 34χρονης γυναίκας, πρώην συντρόφου του, ότι της επιτέθηκε στον δρόμο και την χτύπησε, ενώ προκάλεσε και φθορές στο αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι είχε μια σύντομη σχέση με τον 35χρονο, η οποία ωστόσο είχε διακοπεί.

Χθες, στην περιοχή του Μασταμπά, ο πρώην σύντροφος φέρεται να την παρακολούθησε και κατά την έξοδό της από ένα φιλικό σπίτι το οποίο είχε επισκεφθεί, της επιτέθηκε ρίχνοντάς την στο δρόμο και φωνάζοντάς της «θα σε σκοτώσω». Όπως ανέφερε η 34χρονη, προσπάθησε μάλιστα να την χτυπήσει και στο κεφάλι, ευτυχώς όμως δεν τα κατάφερε, καθώς η ίδια έβαλε τα χέρια της για να προστατευτεί.

Στην συνέχεια ο άνδρας,σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της γυναίκας, άρχισε να πετά πέτρες στο αυτοκίνητό της και αφού εκτόνωσε το μένος του, έσπευσε να απομακρυνθεί.

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον άνδρα, με την υπόθεση να παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Πηγή: cretalive.gr