Βόλος: Χαμός στο κέντρο της πόλης – Κυνηγούσε με μηχανάκι την πρώην του

Περιστατικό πρωτοφανούς ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Βόλο

Νεαρός Βολιώτης κυνηγούσε με το μηχανάκι να παρασύρει την πρώην σύντροφό του στο κέντρο του Βόλου. Η κοπέλα πρόλαβε να κάνει ελιγμό την τελευταία στιγμή και να γλιτώσει. Σε διαφορετική περίπτωση κανείς δεν ξέρει τι θα μπορούσε να είχε συμβεί.

Συγκεκριμένα, το επεισόδιο με το πρώην ζευγάρι σημειώθηκε τη Δευτέρα (08/03), όταν ο φερόμενος ως δράστης συνάντησε στον δρόμο την πρώην σύντροφό του. Την ανέβασε στο μηχανάκι με σκοπό να συζητήσουν και να τα βρουν μετά από τσακωμό, όμως στη διαδρομή η γυναίκα φαίνεται ότι για κάποιο λόγο φοβήθηκε και κατέβηκε αιφνίδια από αυτό. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο πρώην σύντροφός της βγήκε εκτός ελέγχου.

Εξοργισμένος άρχισε να την κυνηγά με το μηχανάκι με σκοπό να την παρασύρει, ενώ εκείνη έτρεχε πεζή. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου προχώρησε στη σύλληψή του. Όμως, χθες το θύμα υποχώρησε και δεν θέλησε τελικά ο δράστης να τιμωρηθεί. Δέχτηκε να γίνει ποινική διαμεσολάβηση.

Ωστόσο, δε ήταν το μόνο περιστατικό βίας που απασχόλησε χθες τα δικαστήρια.

Στην Εισαγγελία Βόλου οδηγήθηκαν δύο άτομα, μητέρα και γιος, μετά από αλληλομηνύσεις. Και για τις δύο υποθέσεις σταμάτησε προσωρινά η διαδικασία του Αυτοφώρου, καθώς υπάρχει πρόθεση από όλες τις πλευρές για ποινική διαμεσολάβηση.

Η γυναίκα ηλικίας περίπου 45 ετών μάλωσε τον γιο της επειδή καθόταν για πολύ ώρα στον υπολογιστή. Εκείνος αντέδρασε και τελικά μάνα και γιος ήρθαν στα χέρια. Και οι δύο κρατήθηκαν στο Τμήμα μετά από εκατέρωθεν μηνύσεις. Ωστόσο, χθες στα Δικαστήρια παρουσιάστηκαν μετανοιωμένοι και ζήτησαν ποινική διαμεσολάβηση.

Πηγή: taxydromos.gr