Θάνατος 15χρονου στο Μεταξουργείο: Βρέθηκε σκαμπό στο μπαλκόνι – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Αποκλείεται από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας της ΕΛ.ΑΣ. η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας για τo θάνατο 15χρονου, κινεζικής καταγωγής, ο οποίος έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο Μεταξουργείο

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 5.30 το πρωί, όταν περίοικοι ειδοποίησαν τις Αρχές βλέποντας ένα παιδί αιμόφυρτο στο έδαφος.

Η Αστυνομία διενήργησε έρευνα στο σπίτι και διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο και καμία ένδειξη που να οδηγεί προς την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsbomb.gr, από την έρευνα βρέθηκε στο μπαλκόνι της πολυκατοικίας, εκεί δηλαδή από όπου έπεσε ο ανήλικος, ένα σκαμπό.

Το εύρημα αυτό οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του 15χρονου οφείλεται είτε σε ατύχημα (να έπαιζε ο ανήλικος με το σκαμπό και να έχασε την ισορροπία του) είτε σε αυτοκτονία (να ανέβηκε δηλαδή στο σκαμπό με σκοπό να πέσει στο κενό).

Ο ανήλικος ζούσε στο σπίτι του Μεταξουργείο με τους γονείς του. Με την υπόθεση ασχολήθηκαν αρχικά αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και κατόπιν (ελλείψει στοιχείων που δείχνουν εγκληματική ενέργεια) το τμήμα της Ομόνοιας. Περισσότερο φως στην υπόθεση θα πέσει από την ιατροδικαστική εξέταση και από τις καταθέσεις που θα λάβουν οι αστυνομικοί.