ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο ΕΚΑΒ – Ξεκινούν σήμερα (12/2) οι αιτήσεις

ΑΣΕΠ: Νέα πρόσκληση για μόνιμες προσλήψεις στο ΕΚΑΒ

Για την ανάγκη αναπληρώσεων υποψηφίων που δεν αποδέχθηκαν τον διορισμό τους στο πλαίσιο της προκήρυξης ΑΣΕΠ 2Κ/2020 (ΦΕΚ 9/18.03.2020, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, σαράντα έξι (46) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) του Υπουργείου Υγείας, και επειδή, κατόπιν ελέγχου των δικαιολογητικών υποψηφίων δεν συμπληρώθηκε ο αριθμός που απαιτείται για την κάλυψη των θέσεων.

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά αρχίζει στις 12 Φεβρουαρίου 2021 ημέρα Παρασκευή και λήγει στις 25 Φεβρουαρίου 2021 ημέρα Πέμπτη.

Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Επισημαίνεται ότι, υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον αναρτημένο στην παρούσα ανακοίνωση πίνακα και δεν αποστείλουν στο ΑΣΕΠ την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης υπογεγραμμένης καθώς και τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, αποκλείονται από την περαιτέρω διαδικασία.

Δικαιολογητικά

Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στη διαδικασία.

Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους (Παραρτήματα Β΄, Γ΄, Δ΄ και Ε΄ της Προκήρυξης).

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με σχετική σύσταση του υπευθύνου Προστασίας.

Δεδομένων, οι υποψήφιοι εμφανίζονται στον πίνακα της παρούσας ανακοίνωσης μόνο με τον αριθμό μητρώου υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Το ΑΣΕΠ καλεί τους υποψήφιους που περιλαμβάνονται στον πίνακα της παρούσας ανακοίνωσης, οι οποίοι με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, προηγούνται μεταξύ των αδιάθετων υποψηφίων σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο ΑΣΕΠ, στη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ
Υποβολή Αίτησης και Δικαιολογητικών για την Προκήρυξη 2Κ/2020
Τ.Θ. 14308, Αθήνα Τ.Κ. 115 10
σε φάκελο μεγέθους Α4, ή σε ειδικό φάκελο Δικαιολογητικά POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ).