Αργυρούπολη – Συγκλονίζει η μητέρα του 17χρονου: «Γλιτώσαμε από θαύμα»

Δύο ανήλικοι οι οποίοι συνελήφθησαν είναι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., μεταξύ των μελών της συμμορίας που ξυλοκόπησαν άγρια έναν 15χρονο και έναν 17χρονο, το βράδυ του Σαββάτου στην Αργυρούπολη, προκειμένου να τους πάρουν τα κινητά τηλέφωνα

«Τα παιδιά είχαν σταθεί έξω από τον τηλεφωνικό θάλαμο. Πάνω από το βουνό κατέβαιναν 30 άτομα, με κουκούλες, μαυροντυμένα με φόρμες και επιτεθήκαν στα παιδιά» είπε η μητέρα του 17χρονου στον Alpha. «Δεν προλάβαν να αντιδράσουν τα παιδιά. Τον κοιτάξανε και τον καρφώσανε. Χωρίς κανέναν λόγο. Του πήρανε το κινητό και τον χτυπούσαν 30 άτομα» πρόσθεσε.

Τόνισε δε ότι το περιστατικό σημειώθηκε μέσα στη μέση του δρόμου και ότι «αν δεν πήγαινε από τις μαχαιριές, θα τον χτυπούσαν τα αμάξια».

«Ας είναι ο γιος μου το τελευταίο παιδί που συμβαίνει αυτό. Γλιτώσαμε από θαύμα», υπογράμμισε.

Το χρονικό

Τις άγριες διαθέσεις τους γνώρισε πρώτα ένας 16χρονος τον οποίον χτύπησαν άγρια για να του αρπάξουν το κινητό τηλέφωνο και όσα χρήματα είχε πάνω του. Ελάχιστα λεπτά αργότερα, θύμα ληστείας έπεσε κι ο 17χρονος, τον οποίον μάλιστα μαχαίρωσαν προκειμένου να του αρπάξουν ότι είχε πάνω του. Μάλιστα, το παιδί χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για νοσηλεία, καθώς μία από τις μαχαιριές έφτασε κοντά στην καρωτίδα.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί του Τ.Α. Ελληνικού – Αργυρούπολης συνέλλεξαν στοιχεία και ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό, συλλαμβάνοντας μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες δύο από τους εμπλεκόμενους, ενώ θεωρείται ζήτημα χρόνου να έχουμε κι άλλες συλλήψεις.