Θεσσαλονίκη: Άγριο πιστολίδι σε κεντρικό δρόμο – Δυο τραυματίες

Ένα περίεργο περιστατικό με πυροβολισμούς στην περιοχή του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου στην ανατολική Θεσσαλονίκη ερευνούν οι αρχές

Τηλεφώνημα στις 3 το απόγευμα στην Άμεση Δράση προκάλεσε κινητοποίηση της αστυνομίας, που έσπευσε στην οδό Καραμανλή, στο ύψος της 28ης Οκτωβρίου. Οι περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία καθώς έπεσαν πυροβολισμοί.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στην περιοχή, η οποία αποκλείστηκε, εντόπισαν κάλυκες από σφαίρες πυροβόλου όπλου, ωστόσο οι συμμετέχοντες στο περιστατικό είχαν φύγει.

Σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο thestival.gr, επί τόπου βρίσκεται κλιμάκιο της σήμανσης για να συλλέξει τους κάλυκες αλλά και ίχνη αίματος που εντοπίστηκαν στο οδόστρωμα.

Συλλογή καλύκων από το οδόστρωμα | MotionTeam/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Οι Αρχές εξετάζουν μαρτυρίες διερχομένων, σύμφωνα με τους οποίους από τους πυροβολισμούς έχουν τραυματιστεί δύο άτομα, τα οποία απομακρύνθηκαν από την περιοχή μετά το επεισόδιο. Όπως αναφέρεται ο ένας έφυγε οδηγώντας αυτοκίνητο και ο δεύτερος με τα πόδια. Οι αστυνομικές έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Στη ΓΑΔΘ τα θύματα της επίθεσης για να καταθέσουν

 

Η άμεση αντίδραση της Αστυνομίας οδήγησε στον εντοπισμό των δύο ατόμων που δέχτηκαν πυροβολισμούς στη μέση του δρόμου το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη.

Οι αρχές συνέλεξαν άμεσα βίντεο από καταστήματα που βρίσκονται πέριξ του σημείο όπου σημειώθηκε η αιματηρή συμπλοκή. Στη συνέχεια ερεύνησαν όλες τα δημόσια νοσοκομεία και τις ιδιωτικές κλινικές.

Σε ιδιωτική κλινική εντόπισαν τα θύματα της επίθεσης. Έφεραν τραύματα από σφαίρες στα πόδια. Αφού ήταν σε κατάσταση να δώσουν κατάθεση παρελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης όπου και θα κληθούν να μιλήσουν στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής τηρούν σιγή ιχθύος, αρνούμενοι να αναφερθούν στο περιστατικό.