Αυτός είναι ο Πακιστανός που προσπάθησε να ασελγήσει σε 4χρονο σε στάβλο στο Κορωπί

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος αλλοδαπού, κατηγορούμενου για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα (12) έτη και ο οποίος συνελήφθη την 9-1-2021 από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για τον:

1. (ΕΠ) IHTISHAM (ΟΝ) ALI του SHABIR και της FAHMETA , γεννηθέντα την 16-1-2001 στο Πακιστάν.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιοποίνων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανήλικων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476270 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 19-7-2021, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Το χρονικό της φρίκης

Φρίκη σε σχολή ιππασίας στο Κορωπί με πρωταγωνιστή έναν 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος το περασμένο Σάββατο αποπειράθηκε να βιάσει κοριτσάκι.

Η 5χρονη περίμενε σε ένα σημείο πριν ξεκινήσει το μάθημα ιππασίας. Κάποια στιγμή διέφυγε της προσοχής της μητέρας της και κατευθύνθηκε στον στάβλο να παίξει με τα άλογα. Εκεί, ο 20χρονος πακιστανικής καταγωγής βρήκε την ευκαιρία να την προσεγγίσει, κατέβασε το εσώρουχο και προέβη στην αποτρόπαια πράξη του.

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο Mega για όσα είδε να εκτυλίσσονται στον στάβλο την ώρα που εκείνος άφηνε τροφή για τα άλογα. «Είδα ένα κοριτσάκι που έκανε ιππασία. 4-5 χρονών ξανθούλικο με ροζ μπουφανάκι. Ο Πακιστανός, ευγενέστατος, πήρε τα χόρτα. Μίλησα μαζί του, μίλησα και δεν μου έδωσε να καταλάβω ότι κάτι τρέχει. Απλά τον είδα που κοιτούσε προς το άλογο» σημείωσε ο Μιχάλης Τοπαλίδης.

Ο 20χρονος βρέθηκε σε απόμερο μέρος με το κοριτσάκι και, παρά την προσπάθειά του να την αποπλανήσει, η μικρούλα κατάφερε να ξεφύγει. Έντρομη επέστρεψε στη μητέρα της και περιέγραψε το σκηνικό του τρόμου, που κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

«Ο αλλοδαπός βρήκε την ευκαιρία. Έπιασε το κορίτσι, το γύμνωσε από τη μέση και κάτω και προέβη εναντίον του σε ασελγείς πράξεις» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλιακμάνης.

Όπως λέει ο ιδιοκτήτης της σχολής ιππασίας, ήταν ο ίδιος που επενέβη και ακινητοποίησε τον Πακιστανό. Λίγο αργότερα αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον άκουσαν να ομολογεί.

«Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος με όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο. Αμέσως μόλις υπέπεσε στην αντίληψή μου η καταγγελία της μητέρας, κινητοποιήθηκα άμεσα, ακινητοποίησα ο ίδιος τον φερόμενο ως δράστη (ο οποίος εν τω μεταξύ επιχείρησε να διαφύγει) και τον παρέδωσα στις αστυνομικές αρχές» σημείωσε.

Άγνωστο παραμένει αν αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο 20χρονος δράστης αποπειράθηκε να αποπλανήσει ανήλικο. «Η μητέρα της ανήλικης προέβη στην καταγγελία εκφράζοντας συνάμα την ανησυχία της μήπως ο άντρας αυτός είχε προβεί σε παρόμοιες πράξεις στο παρελθόν» πρόσθεσε ο κ. Καλιακμάνης.

Την ίδια ώρα ελέγχεται από τις αστυνομικές αρχές αν ο 20χρονος δράστης εργαζόταν ανασφάλιστος και αν η εν λόγω σχολή ιππασίας έχει άδεια λειτουργίας.