Επίθεση στο Μετρό – Σταθμάρχης: «Ο μεγάλος με χτυπούσε με μανία στο κεφάλι»

Τη δική τους εκδοχή έδωσαν στις Αρχές τα δύο αδέλφια που συνελήφθησαν για την επίθεση στον σταθμάρχη του Μετρό στην Ομόνοιας

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έριξαν την ευθύνη στο θύμα για τον άγριο ξυλοδαρμό του, που του προκάλεσε κατάγματα στο σαγόνι και στα πλευρά.

«Θολώσαμε όταν μας προκάλεσε. Μας είπε κάτι για το σπίτι μας και μετά θολώσαμε. Στην αρχή μας έκανε παρατήρηση γιατί δεν φοράμε μάσκα και μετά μας είπε κάτι για το σπίτι μας. Ο θυμός μας ήταν μεγάλος. Κατεβήκαμε και τον χτυπήσαμε. Μετά φοβηθήκαμε και προσπαθούσαμε να βρούμε τρόπο να κρυφτούμε για να μην μας εντοπίσει η Αστυνομία. Ήμασταν στο σπίτι μας», φέρονται να είπαν τα δύο αδέλφια.

Από την πλευρά του ο 52χρονος σταθμάρχης είπε στους αστυνομικούς, ότι αναγνωρίζει ανεπιφύλακτα τους δράστες, προσθέτοντας, ότι «ο μεγαλύτερος σε ηλικία ήταν αυτός που με χτυπούσε με κλωτσιές και γροθιές στο κεφάλι και στο σώμα μου».

Τα αδέλφια δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, ενώ τη νύχτα εστάλη από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων ειδική ψυχολόγος, η οποία συνομίλησε μαζί τους στην Ασφάλεια Αθηνών όπου κρατούνταν.