Ξυλοδαρμός σταθμάρχη στην Ομόνοια: Τι κατέθεσε το θύμα – Μεταξύ 17 και 20 ετών οι δράστες

Κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας έδωσε την Πέμπτη ο σταθμάρχης του μετρό, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στην Ομόνοια

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, περιέγραψε αναλυτικά πώς έγιναν όλα και απάντησε στις ερωτήσεις των αστυνομικών για τα χαρακτηριστικά που συγκράτησε από τους δράστες.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν, ότι προσδιόρισε την ηλικία τους, μεταξύ 17 και 20 ετών, προσθέτοντας ότι του μίλησαν ελληνικά.

Οι αστυνομικοί εκφράζουν την αισιοδοξία τους, ότι σύντομα θα συλλάβουν τους δύο δράστες, καθώς έχουν στη διάθεσή τους φωτογραφίες με τα πρόσωπά τους από τις κάμερες ασφαλείας, καθώς και ένα κουτάκι αναψυκτικού, που πέταξαν σε βάρος του θύματος, πριν αρχίσουν να τον ξυλοκοπούν.

Το κουτάκι αυτό βρίσκεται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια για λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ταυτοποίησης.

Το επόμενο βήμα της αστυνομικής έρευνας είναι να σχηματιστεί ένας πρώτος κύκλος υπόπτων, προκειμένου στη συνέχεια να κληθεί το θύμα, για να αναγνωρίσει τους δράστες.

Από την εξέταση των γιατρών προέκυψε, ότι ο σταθμάρχης φέρει κακώσεις στη μύτη και τα πλευρά, με αποτέλεσμα η κατηγορία να αφορά στην πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Από την έρευνα προέκυψε επίσης, ότι το πιθανότερο είναι, οι δράστες μετά τον ξυλοδαρμό, να επιβιβάστηκαν σε συρμό του ηλεκτρικού με κατεύθυνση προς Πειραιά.