Βόλος: Αυτοπυροβολήθηκε 50χρονος άνδρας – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Σοκ στο Τρίκερι σήμερα το μεσημέρι, όταν ένας 50χρονος άνδρας αυτοπυροβολήθηκε, την ώρα που έμπαιναν στο σπίτι του αστυνομικοί, που είχε ειδοποιήσει ένας φίλος του, στον οποίο είχε πει ότι θα έπαιρνε χάπια για να θέσει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας που μένει μόνος, επικοινώνησε τηλεφωνικά με έναν φίλο του σήμερα του πρωί και του είπε ότι είχε σκοπό να πάρει χάπια για να αυτοκτονήσει.

Ο φίλο του 50χρονου ενημέρωσε την Αστυνομία και αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του άνδρα για να διαπιστώσουν αν είναι καλά. Με το που χτύπησαν όμως την πόρτα και άνοιξαν, ο 50χρονος που είχε δίπλα του ένα κυνηγετικό όπλο αυτοπυροβολήθηκε στο πρόσωπο!

Ευτυχώς, ο τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα με το ασθενοφόρο που βρίσκεται μόνιμα στο Τρίκερι και οδηγό έναν αντιδήμαρχο, στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, όπου οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Παράλληλα, ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ Βόλου, ξεκίνησε κινητή μονάδα με γιατρό που διασταυρώθηκε με το ασθενοφόρο από το Τρίκερι στην Άφησσο και ο 50χρονος έφτασε τελικά στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κάνουν προσπάθεια να τον σώσουν.

Πηγή: magnesianews