ΝΩΡΙΤΕΡΑ – Παραλίγο τραγωδία: Ληστές άνοιξαν πυρ κατά αντρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη γέφυρα Μεταμόρφωσης (φωτογραφίες)

Λίγο έλειψε στις 9.10μμ να θυμηθούμε τα γεγονότα στου Ρέντη που είχε τραγικό απολογισμό με τα δυο νέα παλικάρια της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Λίγο πριν τις 9 το βράδυ σημειώθηκε ένοπλη ληστεία στο κατάστημα “Γερμανός” της Πεύκης από δυο άντρες. Οι ληστές έφυγαν με μηχανή τύπου African Twin και εντοπίστηκαν άμεσα από άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έλαβαν σήμα από το κέντρο της Άμεσης Δράσης. Στη γέφυρα της Μεταμόρφωσης και επί της οδού Τατοϊου και ενώ οι Αστυνομικοί καταδίωκαν τη μηχανή, ο συνοδηγός άνοιξε πυρ πυροβολώντας κατά των αστυνομικών τουλάχιστον πέντε φορές σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των Αξιωματικών που βρίσκονται στο σημείο.

Οι άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ανταπέδωσαν στα πυρά, αλλά οι ληστές κατάφεραν να διαφύγουν προς το Μενίδι. Αυτή την ώρα ισχυρή αστυνομική δύναμη χτενίζει τις περιοχές του Μενιδίου, Θρακομακεδόνων και Μεταμόρφωσης για τον εντοπισμό των ένοπλων ληστών.

Από την ανταλλαγή πυροβολισμών δεν τραυματίστηκε κανένας αστυνομικών. Το σημείο του συμβάντος έχει αποκλειστεί ενώ βρίσκεται ειδικό κλιμάκιο που ερευνά το σημείο και τους κάλυκες από το όπλο των ληστών.