Συνελήφθη ξενοδοχοϋπάλληλος στη Ρόδο για ασέλγεια σε ανήλικη

Ασέλγησε σε βάρος μιας 11χρονης, κόρης πρώην συντρόφου του…
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου, ένας 46χρονος, ημεδαπός, ξενοδοχοϋπάλληλος με καταγωγή από την Πέλλα κατηγορούμενος για εξακολουθητική ασέλγεια σε ανήλικη που δεν είχε συμπληρώσει το 13ο έτος της ηλικίας της.

Ο 46χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της 6ης Δεκεμβρίου 2016 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης της Ανακρίτριας Ρόδου για αδικήματα, που φέρεται να τέλεσε τα έτη 2008 και 2013 στην Ρόδο.

Κατηγορείται συγκεκριμένα ότι το έτος 2008 και σε χρόνους που δεν έχουν προσδιοριστεί ασέλγησε σε βάρος μιας 11χρονης, κόρης πρώην συντρόφου του, η οποία του είχε εμπιστευτεί την επίβλεψη και την φύλαξή της, καταχρώμενος την εμπιστοσύνη της.

Ο κατηγορούμενος συνοικούσε με την ανήλικη. Το έτος 2005 ανέπτυξε σχέσεις με την μητέρα της και από το έτος 2007 την είχε αρραβωνιαστεί.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η συμβία του, που αντιμετώπιζε βιοποριστικά προβλήματα, είχε αφήσει τα δύο της τέκνα προς φύλαξη και φροντίδα σε ορφανοτροφείο αλλά την επισκέπτονταν συχνά στην οικία της.

Σε τουλάχιστον τρεις περιστάσεις, όπως φέρεται να έχει προκύψει από την έρευνα, ενώ η μητέρα του ενός παιδιού και της 11χρονης απουσίαζε από την οικία της ασέλγησε σε βάρος της. Του αποδίδεται μάλιστα ότι είχε υποχρεώσει να παρακολουθεί και ταινίες με πορνογραφικό περιεχόμενο.