Ενημέρωση: Προωθούμενο ΠΔ μεταθέσεων/αποσπάσεων/διαθέσεων

Αναφορικά με το προωθούμενο ΠΔ μεταθέσεων/αποσπάσεων/διαθέσεων σας ενημερώνουμε ότι έπειτα από σειρά συναντήσεων ο κ. Υπουργός ανταποκρίθηκε άμεσα και απέστειλε συμπληρωματικό υπόμνημα προς το ΣτΕ ενσωματώνοντας σειρά ευεργετικών τροποποιήσεων προκειμένου ενσωματωθούν στο νέο Π.Δ. Μεταθέσεων.

Ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης για μια ακόμη φορά απέδειξε στην πράξη, τη διάθεσή του για πραγματική συνεργασία και επίλυση ζητημάτων, που απασχολούν τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι οποιαδήποτε προβλήματα στο σύστημα μεταθέσεων θα αντιμετωπισθούν ακόμα και αν αυτά απαιτούν νομοθετική ρύθμιση.

Υπενθυμίζουμε ότι το σχέδιο του ΠΔ έχει σταλεί στο ΣτΕ (περισσότερα) αφήνοντας λιγοστά περιθώρια στο νέο προεδρείο για βελτιώσεις και η παραπάνω εξέλιξη αφενός αποδεικνύει ότι η Ομοσπονδία μας επανάκτησε τον έλεγχο των εξελίξεων και αφετέρου απαντά στα όποια παραπλανητικά σχόλια λαμβάνουν χώρα τελευταία, αναστατώνοντας τους συναδέλφους μας.

Με την ολοκλήρωση της επεξεργασίας του σχεδίου ΠΔ από το ΣτΕ θα επανέλθουμε για την ενημέρωσή σας.

Σε κάθε περίπτωση η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. παραμένει αρωγός και θερμός υποστηρικτής οποιασδήποτε πρωτοβουλίας προς όφελος των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.