Γνωστή δικηγόρος των νοτίων προαστίων έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με το αυτοκίνητό της

Στη νευροχειρουργική κλινική του Ασκληπιείου Βούλας, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, γνωστή δικηγόρος των νοτίων προαστίων, η οποία αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με το αυτοκίνητό της. Η δικηγόρος, σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε στο γραφείο της ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο αναφέρει ότι οδηγήθηκε στην πράξη αυτή, λόγω οικονομικών προβλημάτων που τα προκάλεσε η δικαστική της διαμάχη με αιρετό.

Η δικηγόρος που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τα τοπικά μέσα με διάφορες δηλώσεις και αναρτήσεις στα social media, επιχείρησε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής να ρίξει το αυτοκίνητό της πάνω σε βράχο, στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, αλλά έπεσε πάνω σε άλλο όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών και αλκοόλ. Προανάκριση για το τροχαίο κάνει το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ συγγενικό της πρόσωπο προσκόμισε τo ιδιόχειρo σημείωμα, στο οποίο αναφέρει αναλυτικά τους λόγους που την οδήγησαν στην απόπειρα αυτοκτονίας, στο Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης.

Πηγή: notia.gr