Περίεργο περιστατικό στο Πήλιο: Άνδρας βρέθηκε γυμνός και δαρμένος μέσα στο αμάξι του

Οι Αρχές ερευνούν υπό ποιες συνθήκες βρέθηκε ο άνδρας, στο συγκεκριμένο σημείο  στο βουνό, μέσα σε αγροτικούς δρόμους και σε αυτή την κατάσταση

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα τη Δευτέρα (2/11), στο Πήλιο, όταν ένας μεσήλικας άνδρας βρέθηκε μέσα στο αμάξι του, γυμνός και δαρμένος.

Οι Αρχές ερευνούν υπό ποιες συνθήκες βρέθηκε ο άνδρας, στο συγκεκριμένο σημείο στο βουνό, μέσα σε αγροτικούς δρόμους και σε αυτή την κατάσταση.

Αστυνομικοί φτάνοντας στο σημείο, με την βοήθεια μάλιστα ενός αγροτικού, τον έβγαλαν από το αυτοκίνητό του, τον σκέπασαν με κουβέρτες και τον μετέφεραν κοντά στο χωριό της Μακρινίτσας, από όπου και τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τον άνδρα εντόπισαν υλοτόμοι που εργάζονταν στην περιοχή της Μακρινίτσας, οι οποίοι και ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ο παθών δεν έδωσε απαντήσεις πώς και γιατί βρέθηκε στο βουνό και σ’ αυτή την κατάσταση, ενώ δεν έγινε γνωστό αν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Πάντως φτάνοντας στο Νοσοκομείο δήλωσε ότι διαμένει στη Θεσσαλονίκη και υπέδειξε συγγενικό του πρόσωπο που βρίσκεται στην Κατερίνη, το οποίο και ενημερώθηκε, ώστε να τον παραλάβει.