Έγκλημα πάθους στο Λουτράκι: Αυτή είναι η 45χρονη Ουκρανή που βρέθηκε δολοφονημένη (pic)

Διπλό έγκλημα, με θύμα μία 45χρονη γυναίκα και έναν άνδρα, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα, αποκαλύφθηκε σήμερα στο Λουτράκι

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το loutrakiblog.gr, μία 45χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Ουκρανία βρέθηκε νεκρή, μέσα σε μία λίμνη αίματος, μέσα στο εξοχικό της στο Φλάμπουρο Λουτρακίου και δίπλα της ήταν επίσης νεκρός ένας άνδρας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως και οι δύο βρέθηκαν γυμνοί και στα σώματά τους φέρουν χτυπήματα από μαχαίρι ή άλλο αμβλύ όργανο.

Στο σημείο αναμένεται να φτάσει ιατροδικαστής, προκειμένου να κάνει μία πρώτη μακροσκοπική εξέταση, σχετικά με τις συνθήκες θανάτου τους, ενώ τα ακριβή αίτια αναμένονται μετά τη διενέργεια της νεκροψίας και της νεκροτομής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικές Αρχές που πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας, αναζητούν τον αλβανικής καταγωγής πρώην σύντροφο της 45χρονης γυναίκας. Επίσης λαμβάνουν μαρτυρικές καταθέσεις προκειμένου να ρίξουν “φως” στην υπόθεση.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, η Φωτεινή – Svitlana ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου και είχε μία κόρη 20 ετών.

Νεκρός δίπλα της, βρέθηκε ένας άνδρας, που οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι επιχειρηματίας του Λουτρακίου και το αυτοκίνητό του βρέθηκε κοντά στο σπίτι της 45χρονης γυναίκας.

Το κουβάρι της φρικτής δολοφονίας άρχισε να ξετυλίγεται όταν τα ξημερώματα βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο της 45χρονης, σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή Βηθλεέμ, στο Λουτράκι. Μέσα στο όχημα δεν υπήρχαν επιβάτες και παραμένει άγνωστο το πώς βρέθηκε εκεί και πώς τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σήμερα το πρωί, γείτονας της 45χρονης παρατήρησε ότι υπήρχαν αίματα έξω από το σπίτι της και ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές που μπήκαν στην οικία και βρήκαν τους δύο νεκρούς.

Η τοπική κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις, ενώ αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως τα μέχρι τώρα στοιχεία παραπέμπουν σε έγκλημα πάθους.

Πηγή: loutrakiblog.gr