Καταγγελία από ΕΣΠΕΗΠ: Σκοτεινά Κέντρα προσπαθούν να ελέγξουν τους στρατιωτικούς στην Ήπειρο

Προσπάθεια διάσπασης των στρατιωτικών στην Ήπειρο από σκοτεινά και ύποπτα κέντρα καταγγέλλει η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία είναι και η μόνη Ένωση στην περιοχή της Ηπείρου και έχει ήδη προσαρμοστεί στον νέο νόμο.

Με ανακοίνωσή της η ΕΣΠΕΗΠ καταγγέλλει ότι κάποιοι επιχειρούν να «φυτέψουν» κατευθυνόμενες Ενώσεις με σκοπό να ελέγχξουν τη φωνήτ ων στρατιωτικών. Δείτε το γράφει στην ανακοίνωση:

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου λόγω προσπαθειών, το τελευταίο χρονικό διάστημα, από «ύποπτα κέντρα διχασμού», για διάσπαση και αντικατάστασή της νιώθει την ανάγκη να:

Σ υ γ χ α ρ ε ί – Ε π α ι ν έ σ ε ι

Όσα μέλη της δέχθηκαν προτάσεις συμμετοχής σε σύσταση νέων Ενώσεων στην περιοχή Ηπείρου, οι οποίες θα είχαν μοναδικό σκοπό την φίμωση της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ και δεν ενέδωσαν. Όλα τα μέλη της για την συμπαγή ομοιογένεια που δείχνουν αλλά και για την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στην Ένωσή τους.

Κ α λ έ σ ε ι «π ρ ο ς  ε π α γ ρ ύ π ν η σ η»

Άπαντα τα μέλη της αλλά και όλους τους υγιείς φορείς του τόπου που έχουν γνωρίσει και συνεργαστεί με την Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ με μοναδικό σκοπό το συμφέρον του συναδέλφου στρατιωτικού και του Ηπειρώτη συμπολίτη.

Π ρ ο ε ι δ ο π ο ι ήσ ε ι
Όλους εκείνους που προσπαθούν να αντικαταστήσουν της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ με άλλου τύπου Ενώσεις, οι οποίες μοναδικό σκοπό θα έχουν την κατευθυνόμενη δράση δηλαδή Ενώσεων δίχως προσωπικότητα και αγωνιστικό χαρακτήρα, ότι θα βρουν απέναντί τους την δυνατή φωνή της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ ο αγώνας της οποίας έχει πλέον πανελλήνια αναγνώριση από τους συναδέλφους και όχι μόνο απ’ αυτούς.

Υ π ε ν θ υ μ ί σ ε ι
Ότι η Ένωσή μας θα συνεχίσει τον υγιή αγώνα της και έξω από κάθε πολιτική, κομματική και κάθε είδους σκοπιμότητα και με μοναδικό γνώμονα και συνοδοιπόρο τον συνάδελφο στρατιωτικό.