Κρήτη: Ηλικιωμένος έδειρε άγρια την σύζυγό του για οικονομικές διαφορές

Ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον ίδιο το σύζυγό της και παρόλα αυτά δε θέλησε να κινηθεί νομικά εναντίον του

Ο λόγος για μια 77χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο, που στις 11 Σεπτεμβρίου πρωταγωνίστησε σε σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με τον 78χρονο σύζυγό της να τη γρονθοκοπά στο κεφάλι και το σώμα.

Το περιστατικό έχει οικονομικό υπόβαθρο, ωστόσο καθώς η γυναίκα δεν θέλησε να στραφεί εναντίον του συζύγου της, η διαδικασία κινήθηκε αυτεπάγγελτα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ηλικιωμένη φέρεται να διευκόλυνε οικονομικά τον πρώην γαμπρό της και πατέρα των εγγονιών της και αυτό “πυροδότησε” την οξεία αντίδραση του συζύγου της, μάλιστα, μέσα στο ίδιο το σπίτι της οικογένειας.

Λίγες ημέρες μετά το συμβάν, η γυναίκα άρχισε να παρουσιάζει διαταραχή στην ομιλία της. Χθες ο γαμπρός της, της “έκλεισε” αξονική τομογραφία σε ιδιωτικό κέντρο, στο Ηράκλειο. Τα αποτελέσματα της εξέτασης, ωστόσο, κινητοποίησαν αμέσως το ιατρικό προσωπικό του Κέντρου, που διαπίστωσε ότι τα τραύματα της γυναίκας προέρχονται από γρονθοκοπήματα και έκριναν, μάλιστα, ότι η κατάστασή της χρήζει άμεσης νοσηλείας.

Κάλεσαν το ΕΚΑΒ, που έσπευσε με ασθενοφόρο και παρέλαβε τη γυναίκα, ενώ ενημέρωσαν και την Αστυνομία. Η γυναίκα διεκομίσθη στο ΠΑΓΝΗ και ήταν η ίδια που ειδοποίησε τον πρώην γαμπρό της. Η ΕΛ.ΑΣ. κάλεσε τον πρώην γαμπρό να δώσει κατάθεση για ό,τι ξέρει, με εκείνον να περιγράφει όσα του είχε διηγηθεί η παθούσα.

Όσο για την κατάσταση της υγείας της 77χρονης, το επόμενο 48ωρο θεωρείται κρίσιμο…

Πηγή: cretalive.gr