Γαλάτσι: Συμμορίες ανηλίκων σπέρνουν τον τρόμο – Άφησαν λιπόθυμο από το ξύλο 16χρονο

Σοκαριστικά είναι τα όσα καταγγέλλει η μητέρα ενός 16χρονου μαθητή για τις συμμορίες που έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην περιοχή του Γαλατσίου

Όπως κατήγγειλε η μητέρα του μαθητή σε εκπομπή του Mega, τα ίδια παιδιά που είχαν γρονθοκοπήσει τον 17χρονο Αλέξανδρο, λίγες μέρες νωρίτερα, είχαν επιτεθεί και στον 16χρονο γιό της, χωρίς λόγο και αφορμή, απλά και μόνο επειδή έτυχε να βρεθεί μπροστά τους.

Ο άτυχος μαθητής είχε βρεθεί να κείτεται στο έδαφος αιμόφυρτος και σε λιπόθυμη κατάσταση από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο 16χρονος μαθητής δεν μπόρεσε αρχικά να δώσει περιγραφή για τα πρόσωπα που του επιτέθηκαν καθώς ήταν σοκαρισμένος από την άγρια επίθεση που δέχθηκε.

Περήφανες για τα κατορθώματα τους οι συμμορίες ανηλίκων, ποστάρουν στα social media φωτογραφίες από τις πλατείες που στήνουν καρτέρι θανάτου σε ανυποψίαστα ανήλικα με σηκωμένες τις γροθιές του, καπνίζοντας και πίνοντας μπίρες.

Αυτές οι φωτογραφίες, στάθηκαν αφορμή για να συλληφθεί ένας από τους κατηγορούμενους που επιτέθηκαν στον 16χρονο. Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η μητέρα του 16χρονου, οι δύο από τους τρεις δράστες είναι οι ίδιοι νεαροί που είχαν χτυπήσει αλύπητα και τον 17χρονο Αλέξανδρο.

Αν και οι νεαροί συνελήφθησαν, αφέθηκαν ελεύθεροι και πλέον, όπως καταγγέλλει η μητέρα του θύματος, τηλεφωνούν στον 16χρονο γιο της, απειλώντας τον να αποσύρει τη μήνυση, αλλιώς θα του επιτεθούν με μαχαίρι.

Αν και ο μαθητής και οι γονείς του είναι τρομοκρατημένοι, θεωρούν υποχρέωση και κοινωνικό τους καθήκον να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να μην υπάρξουν και άλλα θύματα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: