Συναγερμός στην Πτολεμαϊδα: «Tαμπουρωμένος» πατέρας δεν έδινε το παιδί στην μητέρα του

«Συναγερμός» σήμανε το απόγευμα της Τρίτης (22/09) στην κάτω Πτολεμαϊδα, καθώς πατέρας απειλούσε να ρίξει το παιδί του από το μπαλκόνι πολυκατοικίας

Οι Αρχές ενημερώθηκαν για έναν άνδρα «ταμπουρωμένο» στο σπίτι του, ο οποίος αρνιόταν να επιστρέψει το ανήλικο παιδί του στην μητέρα του, με την οποία βρίσκονται σε διάσταση.

Ο πατέρας, που φέρεται να είχε πάρει το παιδί για μία ημέρα, με τη συγκατάθεση της μητέρας του, αρνήθηκε να το επιστρέψει σε εκείνη και έτσι ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, σύμφωνα με τον Ant1.

Διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. προσπάθησαν να τον πείσουν να παραδοθεί, ωστόσο αυτός δεν ανταποκρινόταν. Στο σημείο έσπευσε κι η Πυροσβεστική με κλιμακοφόρο όχημα, ώστε οι αστυνομικοί να επιχειρήσουν από το μπαλκόνι.

Τελικά, μετά από αρκετές ώρες το θρίλερ είχε αίσιο τέλος, καθώς λίγο πριν τις 11:30 το βράδυ συνελήφθη ο πατέρας που απειλούσε να ρίξει το παιδί του από το μπαλκόνι. Ο άνδρας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, με το παιδί να είναι καλά στην υγεία του και να επιστρέφει στη μητέρα του.