Κόντρες «θανάτου» στην Βουλιαγμένη – Παραλίγο να σκοτωθεί οδηγός μηχανής

Αλκοόλ, μουσική, γρήγορα αυτοκίνητα και φυσικά… συνωστισμός

Έξω από το Ribas, στη Βάρκιζα, κάθε βράδυ χιλιάδες άτομα συμμετέχουν σε ένα πρωτόγνωρο πάρτι με κόντρες, μουσική και άφθονο αλκοόλ.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Στο τελευταίο πάρτι που έγινε χθες το βράδυ, παραλίγο να χάσει τη ζωή του ένας οδηγός μιας μηχανής, όταν συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η μηχανή με κατεύθυνση προς το Λαγονήσι, έκανε σούζα, πέρασε με κόκκινο και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο που έβγαινε με πράσινο από τον βράχο.

Ο οδηγός της σύρθηκε πολλά μέτρα πάνω στην άσφαλτο και τραυματίστηκε στο κεφάλι (δεν φορούσε κράνος). Είχε κανονικά τις αισθήσεις του όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

«Κάθε βράδυ γίνεται πάρτι, δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο ξανά» λένε στο NOTIA.GR άτομα που πηγαίνουν στο σημείο για να παρακολουθήσουν τις κόντρες. «Χθες πρέπει να υπήρχαν πάνω από 2.000. Μετά το κλείσιμο των μαγαζιών στις 12, έρχονται με τα ποτά τους, ακούν μουσική από τα αυτοκίνητα και παρακολουθούν τις κόντρες. Το πρωί ο δήμος πρέπει να μαζεύει δεκάδες μπουκάλια από αλκοόλ».

Πηγή: notia.gr