Κορονοϊός: Αρνητικά τα δείγματα 48 αστυνομικών

Αρνητικά στον κορoνοϊό ήταν και τα 48 δείγματα που ελήφθησαν από αστυνομικούς στα Α.Τ. Ομόνοιας, Πατησίων και Αγίου Παντελεήμονα αλλά και μελών της ΟΠΚΕ

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών αστυνομικοί του Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα ήρθαν σε επαφή με Σομαλό που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να τεθούν σε καραντίνα 12 άτομα και να απολυμανθούν όλοι οι χώροι.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αστυνομικής συντάκτρια του CNN Greece, Μίνας Καραμήτρου, ορισμένοι εκ των αστυνομικών αυτών ανήκουν στην ομάδα ΟΠΚΕ.

Αντίστοιχα, κρούσμα είχε εντοπιστεί και στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας, όπου ένας 28χρονος Αλβανός που τελούσε υπό κράτηση και μετά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Μετά τον Άγιο Παντελεήμονα και την Ομόνοια, κρούσμα κορωνοϊού είχε βρεθεί και στο Α.Τ. Πατησίων, σημαίνοντας για ακόμη μια φορά συναγερμό στις Αρχές. Επρόκειτο, όπως έγινε γνωστό, για 15χρονο από το Πακιστάν, ο οποίος βρισκόταν υπό το καθεστώς προστατευτικής φύλαξης μέχρι να μετακινηθεί σε δομή φιλοξενίας.