Ρόδος: «Νταής» ξυλοκόπησε άγρια αγοράκι που παίζει ακορντεόν στους δρόμους

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Νότιας Ρόδου, όταν έντρομη η μητέρα ενός 8χρονου κατήγγειλε ότι ο γιος της είχε χτυπηθεί άσχημα από έναν 24χρονο περαστικό

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, όταν ένας 24χρονος άντρας χτύπησε για άγνωστη -μέχρι στιγμής- αιτία ένα 8χρονο αγόρι, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει βαριές σωματικές βλάβες.

Όλα άρχισαν γύρω στις 11.30, το πρωί, στην περιοχή της Λίνδου, όταν το οκτάχρονο αγόρι προσέγγισε κεντρικό δρόμο, καθώς -όπως είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες- «με ευγένεια και ευπρέπεια παίζει μουσική με το ακορντεόν του, χωρίς όμως να έχει δημιουργήσει ποτέ το όποιο πρόβλημα».

Ωστόσο, όπως κατήγγειλαν οι ίδιοι, για αδιευκρίνιστους λόγους ο 24χρονος εξαγριώθηκε στη θέα του ανήλικου παιδιού να παίζει μουσική και του επιτέθηκε άγρια, επιφέροντάς του χτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Σύμφωνα με την Espresso, περίοικοι που είδαν τι είχε συμβεί ενημέρωσαν έντρομοι τους αστυνομικούς του Τμήματος Νότιας Ρόδου, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο λίγο αργότερα. Ωστόσο, ο 24χρονος είχε προλάβει ήδη να τραπεί σε φυγή. Από την προανάκριση των αστυνομικών αλλά και από την καταγγελία που έκανε η μητέρα του ανήλικου αγοριού προέκυψαν τα στοιχεία του 24χρονου άντρα. Ως εκ τούτου, σχηματίστηκε εις βάρος του δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και θα παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.