Θρήνος στο Στεφανοβίκειο: Νεκρή 31χρονη που κατέρρευσε στην πλατεία

νεκρός 40χρονος σε τροχαίο

Ανείπωτος θρήνος για τη νεαρή μητέρα δυο δίδυμων αγοριών

Θρήνος στο Στεφανοβίκειο από τον αιφνίδιο θάνατο 31χρονης γυναίκας, παντρεμένης και μητέρας δίδυμων αγοριών, χθες το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Η άτυχη κοπέλα βρίσκονταν με τον σύζυγό της και συγγενικά της πρόσωπα στις 8.30 χθες το απόγευμα στην πλατεία Στεφανοβικείου και ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της.

Άμεσα και σε κατάσταση σοκ, άνθρωποι που βρισκόταν στην πλατεία και είδαν την σκηνή ειδοποίησαν το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, ασθενοφόρο του οποίου πήγε επί τόπου, παρέλαβε τη γυναίκα, τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και ακολούθως στο Νοσοκομείο Βόλου, όπως διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η Αστυνομία αποδίδει τον θάνατο της γυναίκας σε παθολογικά αίτια και, λόγω του νεαρού της ηλικίας της παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της. Ο θάνατος της γυναίκας πιθανολογείται ότι οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

Η 31χρονη ήταν παντρεμένη με κάτοικο του χωριού που ασχολείται με το εμπόριο και μητέρα δίδυμων αγοριών ηλικίας 3 χρονών. Ήταν αγαπητή και ο θάνατός της προκάλεσε σοκ στους συγγενείς της και στο χωριό, καθώς δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Πηγή: Magnesianews.gr