Αστυνομικός “σπάιντερμαν” σκαρφάλωσε σε μπαλκόνι για να σώσει ηλικιωμένη

Ικανότητες… Σπάιντερμαν φαίνεται πως διαθέτει αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο οποίος κατάφερε να αναρριχηθεί στο δεύτερο όροφο μιας πολυκατοικίας, στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να σώσει μια ηλικιωμένη που βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο διαμέρισμά της!

Το περιστατικό συνέβη στις 29 Ιουνίου, αλλά μόλις τώρα είδε το φως της δημοσιότητας. Οι γείτονες της 92χρονης κάλεσαν την Άμεση Δράση όταν διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε βγει στο μπαλκόνι, όπου έπεσε και έσπασε το πόδι της. Λόγω της κατάστασής της, δεν μπορούσε να καλέσει βοήθεια, με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτή έπειτα από τρεις ολόκληρες ώρες!

το μπαλκόνι του πόνου

Ωστόσο οι συγγενείς και οι γείτονές της δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν, καθώς εκείνη είχε κλειδώσει και είχε αφήσει τα κλειδιά στην πόρτα!

Στην οδό Καπετανίδου έφτασαν άντρες της Ομάδας ΔΙΑΣ και ένας από αυτούς, που διέθετε άριστη φυσική κατάσταση, καθώς είναι αθλητής, ανέλαβε να σώσει την ημιλιπόθυμη ηλικιωμένη. Αναρριχήθηκε από τις σωληνώσεις στον δεύτερο όροφο και κατάφερε να φτάσει στο διαμέρισμα της 92χρονης, όπου της πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες, ενώ κάλεσε από τον ασύρματο ασθενοφόρο για τη μεταφορά της σε νοσοκομείο.

Πηγή