Άγιος Νικόλαος: 25χρονος ανασύρθηκε από πισίνα χωρίς τις αισθήσεις του

Στη ΜΕΘ ο νεαρός που ανασύρθηκε από πισίνα χωρίς τις αισθήσεις του – «Πάλευαν» επί 60 λεπτά για να τον επαναφέρουν οι γιατροί

Την δική του μάχη δίνει ο νεαρός που το μεσημέρι της Πέμπτης ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα ξενοδοχείου στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Ο 25χρονος που σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις υπέστη ανακοπή, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Εκεί οι γιατροί έδωσαν το δικό τους αγώνα για να τον επαναφέρουν, κάτι το οποίο και κατάφεραν!

Μετά από 60 λεπτά προσπαθειών ο σφυγμός του αποκαταστάθηκε και ο νεαρός μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, με τους θεράποντες ιατρούς να παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της υγείας του.

Σημειώνεται πως στις αρχές του περασμένου μήνα κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στο Ηράκλειο, όταν μια 48χρονη γυναίκα είχε υποστεί ανακοπή ενώ κολυμπούσε στο Κολυμβητήριο του Λίντο στο Ηράκλειο. Η 48χρονη ωστόσο βγήκε νικήτρια ενώ συνεχίζει να δίνει τον δικό της αγώνα ως προς την αποκατάσταση της.

Πηγή: cretalive.gr