Ηλιούπολη: Τι πρόδωσε τη σχέση του καθηγητή με την 14χρονη

Σάλο έχει προκαλέσει η σύλληψη ενός 44χρονου καθηγητή ο οποίος είχε συνάψει σχέση με μία 14χρονη μαθήτριά του

Όπως μετέδωσε το MEGA, ο εκπαιδευτικός ομολόγησε την πράξη του μετά τη σύλληψή του αλλά και τις φωτογραφίες που ανακαλύφθηκαν στο κινητό τηλέφωνο του κοριτσιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μικρό κορίτσι δεν είχε αποκαλύψει τίποτα στους γονείς του όσο καιρό συνέβαινε το περιστατικό, το οποίο ήρθε στο φως μετά την τυχαία ανακάλυψη της μητέρας της.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και συνιστούν στους γονείς να είναι προσεκτικοί με τις επαφές των παιδιών τους και να μιλούν μαζί τους.

Τι λέει ο δήμαρχος Ηλιούπολης για τη σχέση καθηγητή και μαθήτριας

O Γιώργος Χατζηδάκης, δήμαρχος Ηλιούπολης, μίλησε στο MEGA για το περιστατικό της σύλληψης καθηγητή γυμνασίου της περιοχής, που είχε συνάψει σχέση με ανήλικη μαθήτριά του.

Ο κ. Χατζηδάκης έκανε λόγο για «κεραυνό εν αιθρία» στο άκουσμα του συμβάντος. Όπως αναφέρει, από πλευράς δημοτικής αρχής υπήρξε επικοινωνία με εκπαιδευτικούς του σχολείου και γονείς. «Δυστυχώς κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό το γεγονός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας για να δούμε λεπτομέρειες της υπόθεσης», συμπλήρωσε ο δήμαρχος της πόλης που απηύθυνε έκκληση σε γονείς και παιδιά να πηγαίνουν στο δήμο, στις υπηρεσίες του δήμου, για ψυχολογική υποστήριξη.

«Σε πάρα πολλές περιπτώσεις, υπάρχουν γεγονότα που κρύβουν, είτε παιδιά, είτε γονείς, είτε εκπαιδευτικοί και σε αυτό πρέπει όλοι να συμβάλουν ώστε να μην αντιμετωπίσουμε παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον», τόνισε ο κ. Χατζηδάκης.