Αρπαγή Μαρκέλλας: Τι αποκαλύπτει για την 33χρονη κοκκινομάλλα o δικηγόρος της

Αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας – Ο δικηγόρος της 33χρονης που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, Βασίλης Νουλέζας, αποκάλυψε φρικιαστικά πράγματα

Ο Βασίλης Νουλέζας, συνήγορος 33χρονης κατηγορούμενης, μίλησε στο Newsbomb μετά τη σοκαριστική κατάθεση της 10χρονης μαθήτριας που «καίει» την κατηγορούμενη εντολέα του.

«Στην περίπτωση της, πριν ακόμη απολογηθεί για τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει, έχει κριθεί ένοχη», υποστήριξε ο δικηγόρος ενώ συμπλήρωσε πως «παραβιάστηκε βάναυσα το τεκμήριο αθωότητας, κατάκτηση του νομικού πολιτισμού μας, που δεν αποτελεί απλώς αρχή αλλά δικαίωμα που έχει ενσωματωθεί στο εθνικό μας δίκαιο».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, η 33χρονη γνώριζε την μικρή Μαρκέλλα αλλά και την οικογένεια της: «Είχε άριστη σχέση με την οικογένεια της ανήλικης. Ήξερε τι βίωσε στο οικογενειακό περιβάλλον της, τι άσχημες εικόνες και εμπειρίες είχε από τον πατριό της. Γι’ αυτό ελέγχεται και έχει κληθεί στην Υποδ/νση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Κίνητρο της λεγόμενης απαγωγής ήταν η εγκατάλειψη και η αδιαφορία της οικογένειας για την ανήλικη μαθήτρια», είπε ο κ. Νουζέλας.

«Η Ειρήνη είναι θύμα της μιντιακής παντοκρατορίας»

«Αδιανόητο να προεξοφλείται η ένοχη της πριν ακόμη λογοδοτήσει στους φυσικούς δικαστές της», υποστήριξε.

Ο κ. Νουζέλας επιτίθεται στα ΜΜΕ υποστηρίζοντας πως «παραβιάστηκε το Άρθρο 6 της ΕΣΔΑ και 72 ΚΠΔ με συνεχείς αναφορές των ΜΜΕ σε εκκρεμή ποινική υπόθεση που βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης».

Τι είπε για την σοκαριστική κατάθεση της 10χρονης

Το κορίτσι περιέγραψε τις εφιαλτικές ώρες που πέρασε με την 33χρονη απαγωγέα της και προκύπτουν πολλά ερωτήματα από την κατάθεση της 10χρονης Μαρκέλλας που απήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Ερωτηθείς γιατί άλλαξε την αρχική της κατάθεση ο δικηγόρος υποστήριξε πως «η εντολέας μου υπό την επήρεια ναρκωτικών και ψυχολογικής πίεσης κατέθεσε αρχικά ότι δήθεν είχε έλξη για την ανήλικη που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα όμως» είπε.

Ο κ. Νουλέζας έκανε λόγο για τραγικά σφάλματα της 33χρονης «όταν υπήρξε η γενική κινητοποίηση της Αστυνομίας έσπευσε να κρυφτεί, αφού επέστρεψε την ανήλικη που ήθελε να αντικαταστήσει την θυγατέρα της να της δώσει μητρική αγάπη» είπε.

Η 33χρονη απαγωγέας εκτός του ότι φέρεται να την κακοποίησε, όπως αναφέρει στην κατάθεσή του το μικρό κορίτσι, είχε επαφές με άγνωστα πρόσωπα αμέσως μετά την απαγωγή, στη διαδρομή μέχρι το σπίτι της.

Από την πλευρά του ο κ. Νουλέζας έκανε λόγο για «συναισθηματική αντικατάσταση».

«Ήθελε να καλύψει το ψυχολογικό κενό από την απομάκρυνση της 7χρονης θυγατέρας της. Ήθελε να εκδηλώσει να δώσει αγάπη και στοργή στην ανήλικη μαθήτρια» είπε.

Ερωτηθείς γιατί κατέστρεψε τον σκληρό δίσκο είπε «για να μην εκθέσει ανθρώπους διότι εκδίδονταν με αμοιβή».

Αστήρικτο σενάριο το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Ορισμένοι εκτιμούν ότι κρύβεται κύκλωμα πορνογραφίας πίσω από την 33χρονη.

Στην ερώτηση των αστυνομικών αν θυμάται την 33χρονη να μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο όσο ήταν στο σπίτι της, το 10χρονο κορίτσι απάντησε: «Ναι, μίλησε μέσα στην τηλεόραση».

«Ήταν ένας μαύρος, μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια για το χέρι, και είχε πάνω στο κεφάλι κοτσιδάκια. Στην τηλεόραση φαινόταν μεγάλος ο μαύρος και η Ειρήνη σε μικρό κουτάκι» είπε το 10χρονο κοριτσάκι.

Ερωτηθείς ποιος ήταν αυτός ο άντρας που περιέγραψε η 10χρονη ο δικηγόρος είπε:

«Όταν βρίσκονταν στο σπίτι μαζί έπαιξαν, τραγούδησαν, έβαλαν μακιγιάζ, ρουζ στα μάγουλα, η ίδια η ανήλικη ήθελε να φωτογραφηθεί μια selfie.
Αυτό ήταν. Η ανήλικη είναι πνευματικά και σωματικά ανεπτυγμένη, έξυπνη. Δεν μπορω να εξηγήσω πώς επινόησε τηλεφωνική συνομιλία με εικόνα με έγχρωμο άνδρα που δεν υπήρξε», ανέφερε ο δικηγόρος της 33χρονης ενώ υποστηρίζει πως δεν υπάρχει κύκλωμα πορνογραφίας.

«Οι δικηγόροι της οικογένειας μιλούν ασύστολα αυθαίρετα για κύκλωμα πορνογραφίας χωρίς στοιχεία. Όταν αποδειχθεί η αλήθεια θα κινηθούμε νομικά εναντίον όσων την σπιλώσουν και την υβρίζουν στοχοποιώντας και ταυτίζοντας ανεπίτρεπτα και εμένα ως συνήγορο υπεράσπισης της που το ιερό νομικό καθήκον μου.
Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στην ασιατική Τουρκία όπου επικρατεί ο νόμος του όχλου και του λιντσαρίσματος».

Πώς δικαιολογούνται τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς της 33χρονης

Η μικρή Μαρκέλλα στην κατάθεση της είπε ακόμη πως «μου είπε ότι θα κάνουμε μπάνιο τώρα, αλλά χτύπησε το τηλέφωνό της και μάλλον μιλούσε με μια γυναίκα. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν γυναίκα ή άντρας, αλλά ήταν πολύ χοντρή η φωνή.

Η 10χρονη είπε πώς «κάτι άκουσα, ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μια επιταγή είπε. Τότε η Ειρήνη απάντησε «τόσα πολλά λεφτά»;.

Ερωτηθείς ο κ. Νουλέζας για το πού βρήκε τα λεφτά η 33χρονη, απάντησε:

«Υπήρξε ένας λογαριασμός όπου έμπαινε ο μισθός και το επίδομα ενοικίου. Πλήρωσε 600€ για εσώρουχα και μαγιό μιας φίλης της και όχι 1800€. Σε άλλη τράπεζα ήταν μηδενικός. Οι λογαριασμοί είναι αποταμιευτικοί. Κατασκευάζονται ψευδείς ειδήσεις. Η πολιτική Αγωγή διακινεί σενάρια αντλώντας πληροφορίες από την Αστυνομία» είπε.

Ερωτηθείς για ποιο μισθό κάνει λόγο ο κ. Νουζέλας καθώς από ότι γνωρίζουμε δεν εργαζόταν η 33χρονη είπε «εργαζόταν σε φούρνο και λάμβανε 650 ευρώ για 12 ώρες εργασίας».

Τι είπε η 33χρονη μέσα από τις φυλακές στον δικηγόρο της

Θεωρεί υπαίτιο τον πρώην σύζυγό της που στράφηκε στα ναρκωτικά. Ήταν αυτός που της προκάλεσε ψυχικά προβλήματα που την έσπρωξε σε ουσίες. «Είναι όντως άτομο ελαττωμένου καταλογισμού διότι ενεργούσε με σοβαρή πρόσκαιρη διατάραξη των πνευματικών λειτουργιών της» ανέφερε.

«Ζήτησε βιβλία και ένα ραδιοφωνάκι. Για να μην τρελαθεί. Νιώθει ότι καταδικάστηκε πριν την δίκη» είπε.

Τέλος, για τις επιθέσεις που δέχεται επειδή ανέλαβε την υπόθεση της κοκκινομάλλας ο κ. Νουλέζας είπε «αν λέει ψέμματα παραιτούμαι της εντολής. Αυτονόητο. Με εκθέτει ως δικηγόρο στην κοινωνία που με ταυτίζει μ’ αυτήν» τόνισε.

«Αν αποδειχθεί ότι η Ε.Μ. ψεύδεται, παραιτούμαι της εντολής όπως ρητά δήλωσα. Αν υπάρχει παιδική πορνογραφία. Είμαι απόλυτος αμείλικτος» κατέληξε.