Πώς αντέδρασε οδηγός πολυτελούς οχήματος όταν του «έκοψε» κλήση άνδρας της ομάδας Ζ

Ήταν ένα χαλαρό απόγευμα της Τετάρτης για έναν οδηγό πολυτελούς οχήματος που αποφάσισε να κάνει μια παύση από τις ασχολίες του και να χαλαρώσει σε κατάστημα τυχερών παιγνίων.

Η κίνηση στους δρόμους ήταν αυξημένη σε πολυσύχναστο σημείο της Κηφισίας, στο κέντρο της Αθήνας και ο οδηγός δεν μπήκε στον κόπο να βρει μια νόμιμη θέση για να παρκάρει το πολλών κυβικών Ι.Χ. του ή έστω να πληρώσει κάποιο μικρό ποσό (τόσα λεφτά είχε δώσει άλλωστε για να αγοράσει το αυτοκίνητό του) και να το αφήσει σε κάποιο πάρκινγκ.

Αποφάσισε λοιπόν χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα, να παρκάρει άνετος πάνω στο πεζοδρόμιο του μεγάλου αυτοκινητοδρόμου και συγκεκριμένα πάνω στον οδηγό όδευσης τυφλών. Χωρίς κανέναν δισταγμό, κατέβηκε, κλείδωσε και μπήκε στο κατάστημα τυχερών παιγνίων για να δοκιμάσει την τύχη του.

Για κακή του όμως τύχη (το λεγόμενο κάρμα), λίγη ώρα αργότερα, ένας άνδρας της ομάδας Ζ που περνούσε τυχαία από το σημείο, εντόπισε το παράνομα παρκαρισμένο όχημα και σταμάτησε για να τον γράψει. Φανερά ενοχλημένος με το θράσος του οδηγού, ο αστυνομικός κοίταζε γύρω του ψάχνοντας να εντοπίσει τον ασυνείδητο, ο οποίος ήταν άφαντος.

Δευτερόλεπτα αφού είχε φύγει ο αστυνομικός και είχε αφήσει την κλήση πάνω στο όχημα, ο οδηγός του Ι.Χ. βγήκε από το κατάστημα, πήρε στα χέρια του την κλήση, την διάβασε και στη συνέχεια την τοποθέτησε ξανά πάνω στο παρμπρίζ του.  Ετσι θα ήταν σίγουρος ότι δεν θα τον γράψει ξανά κάποιος άλλος αστυνομικός, μιας που βρισκόταν και μια ανάσα από την ΓΑΔΑ… Ανενόχλητος και χαλαρός μπήκε ξανά στο κατάστημα για να συνεχίσει την παρτίδα που άφησε στη μέση.

Μάλιστα, είναι συνηθισμένη πρακτική, από τους δαιμόνιους που παρανομούν συστηματικά, όχι μόνο να αφήνουν τις κλήσεις για να μην τους ξαναγράψουν κατά την διάρκεια της ημέρας, αλλά και να χρησιμοποιούν παλιότερες κλήσεις τις οποίες αφήνουν στο παρμπρίζ τους, ώστε να βλέπουν οι διερχόμενοι αστυνομικοί ότι έχουν ήδη καταγραφεί ως παράνομοι και έτσι να την γλυτώνουν.

Πηγή