Όταν έχεις τέτοιο Αρχηγό στην Ελληνική Αστυνομία πρέπει να νιώθεις απλά περήφανος

Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας. Άνθρωπος χαμηλών τόνων, με ήθος και αρχές. Τον παρακολουθώ από την αρχή της θητείας του ως Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας. Κάθε φορά με εκπλήσσει. Και με εκπλήσσει ευχάριστα. Σήμερα το πρωί, στη παρουσίαση των νέων ημιθωρακισμένων οχημάτων της ομάδας ΟΠΚΕ με συγκίνησε.

Ο Αρχηγός, αγκάλιασε κυριολεκτικά τα παλικάρια της ΟΠΚΕ που καθημερινά, χωρίς ωράρια και με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας, ξεχύνονται στους δρόμους όλης της Ελλάδας, για να αντιμετωπίσουν σκληρούς εγκληματίες, για να καταπολεμήσουν τα ναρκωτικά, τα εγκλήματα, τους σκληρούς ληστές που τριγυρνούν ανάμεσα μας.

policenews13

Με συγκίνησε γιατί ευχαρίστησε πολλές φορές αυτά τα νέα παιδιά μέσα από τη καρδιά του για το έργο τους. Τους ευχαρίστησε διότι ο ομόλογός του από τις ΗΠΑ προ ημερών του δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που συνεργάστηκε τόσο άψογα κατά την άφιξη του Μπαράκ Ομπάμα στη χώρα μας. Τους ευχαρίστησε που ο υπεύθυνος ασφαλείας του Μπαράκ Ομπάμα του δήλωσε ότι η Ελλάδα έχει μια από τις καλύτερες Αστυνομίες Παγκοσμίως.

Αυτός είναι ο Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας. Θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του με τους Αστυνομικούς του, χωρίς να γνωρίζει ότι τον ακούει κάποιος δημοσιογράφος.

Όσες φορές και αν έρθουμε εμείς οι Αστυνομικοί ρεπόρτερ σε μικροτριβές με τους Στρατηγούς μας, όσα περίεργα και αν καταγράφουμε και μας ξενίζουν, όταν έχουμε τέτοιους Στρατηγούς, με ήθος, με ταπεινότητα και ευγένεια στην Ελληνική Αστυνομία, θα νιώθουμε ότι οι Έλληνες πολίτες επιβάλλεται να νιώθουν ασφαλείς σε αυτή τη χώρα.

Συγχαρητήρια Στρατηγέ…

reportaz