Επίθεση με βιτριόλι: Η λευκή μαγεία και η εμμονή της 35χρονης με τον σύντροφό της

Νέα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας, αναφορικά με την επίθεση με βιτριόλι. Λευκή μαγεία, «καφετζούδες» και «χαρτούδες» είχε επιστρατεύσει η 35χρονη Έφη, προκειμένου να κρατήσει τον 40χρονο σύντροφό της

Στις νέες ιδιόχειρες σημειώσεις της 35χρονης που ήρθαν στο «φως», η ίδια φέρεται να έχει καταγράψει όσα της έλεγαν οι «καφετζούδες». «Αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά. Με αυτόν πορεύομαι. Θα ανάψω ένα κερί στην εκκλησία στον Θεό να με βοηθήσει», αναφέρεται σε ένα σημείωμά της, ενώ σε ένα άλλο φέρεται να γράφει: «Έχω τύχη, βρέθηκε κλειδί στο φλιτζάνι. Οκτώ Απριλίου και μετά θα είναι όλα εντάξει».

Η Έφη είχε εμμονή με τον σύντροφό της

Η εμμονή που έχει η 35χρονη Έφη για τον 40χρονο άνδρα είναι εμφανής σε όλες τις σημειώσεις της γυναίκας. «Για εμένα έχω τύχη και στενοχώρια για το δίχως τίποτα. Υπάρχει αγάπη και αναποδιές. Στο θέμα μπήκαν αμφιβολίες και υπάρχει απόσταση, όχι χωρισμός. Η σχέση είναι όρθια. Έχει αναποδιά ανάμεσα μας. Θα ακούσω ευχάριστα νέα. Έχω αμφιβολίες ότι είναι άπιστος, δεν είναι όμως».

Είχε συνεργό η 35χρονη Έφη Κ.;

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο η Έφη να είχε συνεργό ή κάποιον βοηθό, ως προς την παρακολούθηση της Ιωάννας. Το ενδεχόμενο αυτό στηρίζεται στο γεγονός ότι η τοποθέτηση του πομπού μέσω του οποίου φέρεται να «έβλεπε» τις κινήσεις της 34χρονης είναι μια διαδικασία που απαιτεί ειδικές γνώσεις. Ως εκ τούτου, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το σενάριο κάποιο άλλο άτομο να τη βοήθησε, έστω και εν αγνοία του.

«Ακόμα δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη»

Την ίδια ώρα, η Ιωάννα δηλώνει εξοργισμένη στα συγγενικά της πρόσωπα, καθώς η 35χρονη Έφη «Ακόμα δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη».

«Εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ από τους πόνους και η γυναίκα που εξαιτίας της είμαι σε αυτή την κατάσταση μαθαίνω πως ρωτά και ενημερώνεται για τις ευεργετικές διατάξεις των κρατουμένων και ζητά να κάνει μεροκάματα για να βγει μια ώρα αρχύτερα» είπε χαρακτηριστικά το θύμα της επίθεσης.