Καταδικάστηκε σε 5 μήνες φυλάκιση ο “Σερίφης” διοικητής των Νοτίων Προαστίων – Κρίνεται η παραμονή του στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ.

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς για τον πρώην διοικητή της Τουριστικής Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, καθώς είχε συλληφθεί από τους αδιάφθορους (δες εδώ) γιατί κυκλοφορούσε με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, της οποίας τον κινητήρα είχε μετατρέψει από 50κ.εκ. σε 125 κ.εκ. ενώ ο ίδιος δεν κατείχε δίπλωμα.
Ο ίδιος παραπέμφθηκε σε δίκη όπου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του anatropionline.gr, καταδικάστηκε σε πέντε μήνες φυλάκιση για την πλαστογραφία των αριθμών κυκλοφορίας της μοτοσυκλέτας και για μη κατοχή άδειας ικανότητας οδήγησης.
Μετά το μεγάλο σκάνδαλο που ξέσπασε με τη σύλληψη τού παραβατικού διοικητή, η ηγεσία της ΓΑΔΑ αποφάσισε τη μετακίνησή του στο Α.Τ Αγίου Δημητρίου Αττικής, ξεσηκώνοντας, στους κόλπους της αστυνομίας, θύελλα αντιδράσεων για ευνοϊκή μεταχείριση του καταδικασμένου αξιωματικού.
Οσονούπω πάντως, ξεκινάει και η πειθαρχική του δίκη, όπου εκεί θα κριθούν. από το πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ., τα παραπτώματα του καταδικασμένου διοικητή και θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε, αν τελικά η ποινή που θα του επιβληθεί θα κρίνει την παραμονή του στο Σώμα.
Κλείνοντας αξίζει πάντως να αναφέρουμε,για ακόμη μια φορά, πως στη συγκεριμένη υπηρεσία που ήταν επικεφαλής ο παραβατικός αξιωματικός, πρόσφατα είχε παιχτεί ένα περίεργο σενάριο με την απόσπαση γυναίκας υπαστυνόμου Α ‘, η οποία ενώ αρχικά είχε μετατεθεί στο επιτελείο της Διεύθυνσης Ν / Α Αττικής, στη συνέχεια αποσπάσθηκε, με τις ευλογίες του διεθυντή της Δεύθυνσης … στην Τουριστική Αστυνομία, όπου σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές, η ίδια έχει αρραβωνιαστεί τον αδελφό του διοικητή.