Δολοφονία-Καισαριανή: 39χρονη πίσω από το άγριο έγκλημα

Δολοφονία – Καισαριανή: Στο σπίτι της 39χρονης βρέθηκαν μαχαίρια, ναρκωτικά και σπρέι πιπεριού. Η κατηγορούμενη κατηγορείται για τη δολοφονία 39χρονου στο διαμέρισμά του 

Σε ανθρωποκτονία αποδίδεται, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο θάνατος ενός 39χρονου αντιεξουσιαστή στην Καισαριανή, την Πρωτομαγιά.

Ο άνδρας είχε μεταφερθεί το απόγευμα της Πρωτομαγιάς σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Αρχικά, ο θάνατός του είχε αποδοθεί σε ατύχημα, ωστόσο, από τη νεκροψία-νεκροτομή προέκυψε ότι αιτία θανάτου ήταν κακώσεις που προήλθαν από νύσσον και τέμνον όργανο.

Την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής και προσήχθη η σύντροφος του 39χρονου, με την οποία συζούσαν.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομική πηγή που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι διαπληκτίστηκε με τον σύντροφο της και ότι εκείνος κρατούσε ένα μαχαίρι.

Όπως είπε, κατά τη διάρκεια του καβγά, το μαχαίρι του καρφώθηκε στο σώμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ιδιωτικά, γι’ αυτό και η εμπλοκή της αστυνομίας στην υπόθεση υπήρξε αργότερα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στο διαμέρισμά της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 μαχαίρια, σπρέι πιπεριού, σπρέι άγνωστης χημικής ουσίας καθώς και ποσότητα κάνναβης. Η 39χρονη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Ο 39χρονος άνδρας ήταν μέλος της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβίκωνα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

 

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υπόθεση ανθρωποκτονίας 39χρονου ημεδαπού, η οποία διαπράχθηκε την 1-5-2020 εντός διαμερίσματος στην Καισαριανή.

Ο 39χρονος είχε μεταφερθεί απογευματινές ώρες της 1-5-2020 σε Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την διενεργηθείσα νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι αιτία θανάτου ήταν κακώσεις που προήλθαν από νύσσον και τέμνον όργανο.

Κατηγορούμενη για τη δολοφονία Καισαριανή, την οποία φέρεται ότι διέπραξε κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού με το θύμα, είναι 39χρονη ημεδαπή η οποία και συνελήφθη.

Στο διαμέρισμα της 39χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα (10) μαχαίρια, σπρέι πιπεριού, σπρέι άγνωστης χημικής ουσίας καθώς και ποσότητα κάνναβης.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.