Ανώγεια: Συνελήφθη ο γιος του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη

Ανώγεια: Συνελήφθη, νωρίτερα το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου ο γιος του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη, ο οποίος σκότωσε τον 30χρονο δολοφόνο του πατέρα του

Ειδικότερα, χθες (02.05.2020) το βράδυ, ο ανωτέρω συλληφθείς με την χρήση όπλου, πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 30χρονο, ο οποίος σε προγενέστερο χρόνο είχε τραυματίσει με όπλο επίσης θανάσιμα, τον πατέρα του συλληφθέντα.

Στο σημείο μετέβησαν, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ρεθύμνης και Ηρακλείου καθώς και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ρεθύμνης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Το χρονικό της τραγωδίας στα Ανώγεια

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 22.00 χθες το βράδυ στο Περαχώρι Ανωγείων, όταν ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ του 30χρονου θύματος με τον γιο του 63χρονου επίσης νεκρού- που είναι γνωστός από τις διακρίσεις που έχει στην πυγμαχία.

Ένα πάρκινγκ η αιτία του καυγά

Ξετυλίγεται σιγά – σιγά το κουβάρι της υπόθεσης του διπλού φονικού που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Ανώγεια όπου έπεσαν νεκροί ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης και ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Διπλό φονικό στα Ανώγεια – Η λογομαχία έφερε την τραγωδία

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του cretapost, φαίνεται πως ο λόγος του καυγά ανάμεσα στον γιο του 63χρονου και του Γιώργου Ξυλούρη δεν ήταν οι κτηματικές διαφορές – που είχαν λυθεί προ πολλού – αλλά ένα… παρκάρισμα.

aytokinhto-egklhma2
Το αυτοκίνητο του 30χρονου που σκοτωσε τον Γιώργο Ξυλούρη

Μαρτυρίες αναφέρουν πως ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης φαίνεται ότι πάρκαρε μπροστά στο σπίτι της οικογένειας Καλομοίρη.

Ο γιος του 63χρονου μόλις συνάντησε τον 30χρονο του επιτέθηκε αρχικά φραστικά ενώ στη συνέχεια τον ξυλοκόπησε προκαλώντας παράλληλα φθορές σε ένα παράθυρο.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Ξυλούρης φαίνεται ότι πήρε το όπλο του και πήγε να βρει τον γιο του 63χρονου με αποτέλεσμα ο καυγάς να πάρει άγριες διαστάσεις.

Με στοιχεία από cretapost.gr, cretalive.gr, zarpanews.gr