Διεθνής Ένωση Αστυνομικών: Νέα Παραλαβή Μασκών από τα s/m ΑΒ Βασιλόπουλος

Συνεχίζοντας τη δική μας προσπάθεια για την προφύλαξη του Αστυνομικού Προσωπικού από τον COVID-19, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της μη εξάπλωσής του, παραλάβαμε την Παρασκευή 24/04/2020 από την εταιρεία Super Market Α/Β ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

επιπλέον εκατό χιλιάδες (100.000) μάσκες προστασίας προσώπου μίας χρήσης, που αποτελούν τη 2η δόση συνόλου διακοσίων χιλιάδων (200.000) τεμαχίων, για να χορηγηθούν στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας. παραλαβή 2ης δόσης μασκών, 100000 τεμαχια, από την ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Από το υλικό που παραλάβαμε αποστείλαμε άμεσα ποσότητες σε υπηρεσίες του Αρχηγείου, της Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης και Δ/νσης Ασφ. Θεσσαλονίκης, στις Γενικές Περιφερειακές Αστυνομικές Διευθύνσεις Κρήτης, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Πελοποννήσου καθώς και στις Τοπικές Διοικήσεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών των Περιφερειών αυτών, στις Δ/νσεις Αστυνομίας Ν/Α Αττικής, Β/Α Αττικής, Δυτικής και Πειραιώς, σε Αστυνομικά Τμήματα και Τμήματα Τροχαίας του Νομού Αττικής καθώς και σε Συνδικαλιστικές Ενώσεις.

Για την ολοκλήρωση της δράσης μας την Κυριακή 26/04/2020 παραδώσαμε μάσκες σε διμοιρίες της Υ.ΜΕ.Τ. και της Υ.Α.Τ. και ομάδες ΔΙ.ΑΣ. που εργάζονταν στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας και τη Δευτέρα 27/04/2020 παραδώσαμε υλικό στην Δ/νση Υγειονομικού, καθώς και στα μπλόκα της Τροχαίας που πραγματοποιούν ελέγχους σχετικά με τις μετακινήσεις κατά τον αποκλεισμό λόγω του κορωνοϊού στο κέντρο της Αθήνας.

Καταφέραμε έτσι, με την αμέριστη συμπαράσταση της εταιρείας ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, να έχουμε διανείμει μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις δεκατριών ημερών διακόσιες χιλιάδες (200.000) μάσκες προστασίας προσώπου μίας χρήσης σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας.

Ευχαριστούμε ειλικρινά και πάλι τη Διοίκηση των Super Market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ για την ευγενική της χορηγία.

Η Τοπική μας Διοίκηση θα συνεχίσει τις δράσεις της στο πλαίσιο του σχεδίου αντιμετώπισης της πανδημίας καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το τέλος της κρίσης να μας βρει όλους παρόντες, υγιείς σωματικά – ψυχικά και αισιόδοξους για την επάνοδό μας στην κανονικότητα.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του
Διοικητικού Συμβουλίου