Σταυρούλα Τζατζανά: «Μένουμε έξω για εσάς, μείνετε σπίτι για εμάς»

Η επικεφαλής της Ενωτικής Ανεξάρτητης Κίνησης Αστυνομικών Ροδόπης και μέλος της εκτελεστικής γραμματείας ΠΟΑΣΥ, απευθύνει έκκληση στους πολίτες ενόψει της Ανάστασης

Έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν σπίτι τους και να βοηθήσουν στο έργο της Αστυνομίας ενόψει της Ανάστασης, απευθύνει η Σταυρούλα Τζατζανά, μέλος της εκτελεστικής γραμματείας ΠΟΑΣΥ και επικεφαλής της Ενωτικής Ανεξάρτητης Κίνησης Αστυνομικών Ροδόπης.

Στο μήνυμα της αναφέρει:

«Κάθε χρόνο, σε μεγάλη θρησκευτική γιορτή, οι Έλληνες Αστυνομικοί μένουμε στο δρόμο και μακριά από τις οικογένειές μας, ώστε όλοι εσείς οι συμπολίτες μας να γιορτάσετε με τους αγαπημένους σας, ασφαλείς από κάθε κίνδυνο. Φέτος η Ελληνική Αστυνομία είναι στην πρώτη γραμμή ΚΑΙ της μάχης ενάντια στον COVID-19.

Μόνο γι’ αυτό το Πάσχα σας παρακαλούμε, μείνετε σπίτι βοηθώντας να έρθει γρηγορότερα η Ανάσταση της ανθρωπότητας από τον εφιαλτικό κορωνοϊό. Μένουμε έξω για εσάς, μείνετε σπίτι για εμάς. Όλοι μαζί θα δώσουμε τη νίκη στη ζωή. Καλή Ανάσταση με υγεία, αγάπη, ελπίδα και αλληλεγγύη».

Πηγή: fonirodopis.gr