ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: O “μαϊμού” εκδότης-δημοσιογράφος οπλοφορεί ανενόχλητος! Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στις καταγγελίες

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον αεριτζή “αστυνομικό συντάκτη”, αφου έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας ένα ακόμη στοιχείο-φωτιά…
για τη δράση τού αυτοαποκαλούμενου εκδότη-δημοσιογράφου.
Ο συγκεκριμένος έχει καταφέρει στο παρελθόν να αποσπάσει άδεια οπλοφορίας (!!!) με ψεύτικα δικαιολογητικά που τον φέρουν εκδότη περιφερειακής εφημερίδας. Μάλιστα, μέσω ενός μπλόκ, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες δεν ανήκει στον ίδιο αλλά σε offshorre εταιρεία με έδρα το εξωτερικό, είχε καταθέσει τότε έγγραφα στη ΓΑΔΑ, που τον παρουσίαζαν ως ιδιοκτήτη τού μπλοκ. Η άδεια οπλοφορίας έληξε πριν από μερικούς μήνες, ωστόσο ο ίδιος εκτός του ότι καθυστέρησε να καταθέσει τα δικιολογητικά ανανέωσης, εντός της προθεσμίας που ορίζει ΑΥΣΤΗΡΑ ο νόμος, προσκόμισε ως δικαιολογητικό τη διαπίστευση του υπουργείου, δηλώνοντας εκτός από εκδότης και… “αστυνομικός συντάκτης”.
Μια άλλη πληροφορία που ήρθε στα χέρια μας, είναι αυτή που θέλει τον συγκεκριμένο να έχει καταφέρει μέσω μιας παλιάς γνωριμίας, να αποσπάσει, άκουσον άκουσον, ακόμα και επιτήρηση από την ΕΛ.ΑΣ. στην οικία στην οποία “φιλοξενείται”.
Σύμφωνα με αξιόπιστες αστυνομικές πηγές, ο μαϊμού εκδότης ανύπαρκτης εφημερίδας, κατέθεσε ψεύτικα έγγραφα με απειλές (άραγε ποιοι και γιατί τον απειλούν, μόνο ο ίδιος ξέρει…) και απαίτησε προστασία από την αστυνομία.

Οι ίδιες αξιόπιστες πηγές θέλουν, τελικά, τον αεριτζή εκδότη να έχει καταφέρει να αποσπάσει από την αποδυναμωμένη ΕΛ.ΑΣ.,περιπολικό για να επιτηρεί το σπίτι του (!!!), την ίδια στιγμή που η εγκληματικότητα βρίσκεται στα ύψη, οι κακοποιοί με ληστρικές επιδρομές εισβάλλουν στα σπίτια μας όπου δε διστάζουν να σκοτώσουν ακόμα και όποιον τους αντισταθεί.
Σε προηγούμενο ρεπορτάζ του anatropionline, (δες εδώ) είχαμε επισημάνει τη σημασία της διαπίστευσης που παρέχει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μέσα από την οποία κάποιοι προσπαθούν να αποσπάσουν πληροφορίες για ίδιο όφελος, αλλά και όποιο άλλο προνόμιο μπορεί να τους προσφέρει το συγκεκριμένο δελτίο διαπίστευσης.
Όλες αυτές οι καταγγελίες, που χρήζουν διερεύνησης από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., έχουν αναστατώσει και έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων τόσο στα ΜΜΕ όσο και στη φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.
Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και σε πολύ λίγο μέσα από το anatropionline.gr, θα σας αποκαλύψουμε, πως αυτός ο κύριος κατάφερε να εξαπατήσει τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με ψεύτικα emails που τα “βάφτισε” απειλητικά κατά της ζωής του αλλά και της οικογένειάς του. Έφτασε μάλιστα να καταθέσει και μήνυση (ο αξιότιμος εισαγγελέας την απέρριψε!!! ) κατά αγνώστων για “απειλές”, προσπαθώντας να εμπλέξει ευπόλιπτους οικογενειάρχες, τους οποίους είχε στοχοποιήσει στο παρελθόν με συκοφαντικές αναρτήσεις στο Facebook.

Πηγή