Πάτρα: Κινδύνεψαν αστυνομικοί σε καταδίωξη 24χρονου – Εμβόλισε υπηρεσιακά οχήματα

Φοβήθηκε και δεν σταμάτησε

Αυτό είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν το βράδυ της Τετάρτης σε δημοτικό διαμέρισμα της Δυτικής Αχαΐας, ο 24χρονος άνδρας που λίγες ώρες νωρίτερα είχε αναστατώσει την Πάτρα αφού αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικών που διενεργούσαν ελέγχους για τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας στην Πλατεία Γεωργίου.

Ο οδηγός δεν υπάκουσε και και έτσι ξεκίνησε η καταδίωξή του από περιπολικά σε δρόμους της Πάτρας.

Στη διάρκεια της καταδίωξης οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν στην οδό Λασκάρεως. Κατάφερε όμως να ξεφύγει εμβολίζοντας μοτοσικλέτα αστυνομικού και να κινηθεί προς την οδό Αγίου Ιωάννη Πράτσικα.

Οι αστυνομικοί συνέχισαν να τον καταδιώκουν με αποτέλεσμα ο δράστης να συγκριουστεί με δ΄γυο οχήματα. Το πρώτο στη συμβολή των οδών Αγ. Ιωάννη Πράτσικα και Β. Αυτοκράτωρος το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα και το δεύτερο στην διαστάυρωση της ίδιας οδού με την Καρπενησιώτη το οποίο οδηγούσε άνδρας. Στην συνλέχεια κατευθύνθηκε μέσω άλλων οδών προς την Πατρών Πύργου.

Η καταδίωξη συνεχίστηκε και συγκεκριμένα στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας, είχε στηθεί δεύτερο αστυνομικό μπόκο για την ανάσχεση της πορείας του οχήματός του, όμως αυτός κατάφερε να ξεφύγει κινούμενος προς την κατεύθυνση του Πετροχωρίου περιοχή όπου λίγο αργότερα εξαφανίστηκε.

Οι αστυνομικοί όμως δεν το έβαλαν κάτω. Συνέχισαν τις αναζητήσεις και λίγη ώρα αργότερα το αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε χωράφι, όπως και ο ίδιος και συνελήφθη στο Λογοθέτη της Δυτικής Αχαΐας

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια και αντίσταση κατά της Αρχής, ενώ όπως όλα δείχνουν φαίνεται να μην διέθετε ούτε άδεια όπως προβλέπεται από τις νέες διατάξεις για τον περιορισμό της κυκλοφορίας

Πηγή: tempo24.news

Διαβάστε όλα τα τελευταία αστυνομικά νέα στο www.policenews.eu