Ρόδος: 40χρονος Ρομά επιχείρησε να ασελγήσει στην ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Απίστευτη καταγγελία στην Ρόδο. Ένας 40χρονος Ρομά επιχείρησε να ασελγήσει στην ανήλικη κόρη της συντρόφου του επειδή εκείνη αρνήθηκε να κρύψει τα κλοπιμαία της σπείρας που ανήκε ο άνδρας

Λυτούς και δεμένους έχουν βάλει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για να εντοπίσουν τον 39χρονο Ρομά που φέρεται ως «εγκέφαλος» σπείρας διαρρηκτών που δρούσε στη Ρόδο, μετά και την καταγγελία της 40χρονης συντρόφου του ότι προσπάθησε να ασελγήσει στην ανήλικη κόρη της από προηγούμενο γάμο της, επειδή η ίδια αρνήθηκε να κρύβει τα κλοπιμαία!

Η 40χρονη Ρομά ήταν αυτή που αποκάλυψε στην Ασφάλεια την δράση της σπείρας και κατήγγειλε ότι ο 39χρονος και οι συνεργοί του «χτυπούσαν» επιχειρήσεις, περίπτερα και κτήματα και άρπαζαν τρόφιμα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα. Μάλιστα, όταν του εξέφρασε την αντίρρησή της για τις κλοπές, ο 39χρονος την χτύπησε και το πρωί της περασμένης Πέμπτης αποπειράθηκε να βιάσει την 17χρονη κόρη της, η οποία αντέδρασε φωνάζοντας και απωθώντας τον.

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο την Παρασκευή στον καταυλισμό των Ρομά στο Καρακόνερο όπου δεν βρήκαν τον 39χρονο, αλλά συνέλαβαν τους συνεργους του, έναν 14χρονο και έναν 26χρονο με το αυτοκίνητο του οποίου διέπρατταν τις κλοπές. Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες είχαν κλέψει έξι κότες και έναν κόκορα από ένα κοτέτσι, μία ξύλινη κατασκευή από την πρόσοψη από ένα κατάστημα στις Πηγές Καλλιθέας, 80 κιλά σπορέλαιο, 50 κιλά ελαιόλαδο, πατάτες, κρεμμύδια και διάφορα άλλα αναλώσιμα υλικά συνολικής αξίας 700 ευρώ από ένα διπλανό κατάστημα στην ίδια περιοχή, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν δυο περίπτερα στην οδό Ρόδου– Λίνδου και κοντά στον καταυλισμό και παραβίασαν ένα εστιατόριο στην πόλη της Ρόδου αλλά τράπηκαν σε φυγή καθώς ήχησε ο συναγερμός.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 14χρονος το βράδυ της περασμένης Δευτέρας συμμετείχε σε επεισόδια σε βάρος ανδρών της Πυροσβεστικής που είχαν πάει στον καταυλισμό στο Καρακόνερο για να σβήσουν πυρκαγιά και δέχθηκαν βροχή από πέτρες και άλλα αντικείμενα! Σε βάρος των δύο συλληφθέντων ασκήθηκε δίωξη για κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και σήμερα αναμένεται να απολογηθούν στην ανακρίτρια.