Σκάνδαλο στην Κατεχάκη: Οι μαϊμούδες δημοσιογράφοι του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με την παρουσία μαϊμού δημοσιογράφου που περιφέρεται ανενόχλητος και…διαπιστευμένος…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο συγκεκριμένος έχει καταφέρει να αποσπάσει διαπίστευση “αστυνομικού συντάκτη”, χρησιμοποιώντας ένα μπλοκ που έχει φτιάξει για να εκβιάζει πρόσωπα και καταστάσεις.

Βλέπετε το πιο εύκολο πράγμα σήμερα είναι να καταφέρει κανείς ,με πολύ λίγα χρήματα, να φτιάξει ένα μπλόκ στο ίντερνετ και στη συνέχεια να εφοδιαστεί με ταυτότητα από το συγκεκριμένο υπουργείο.

Ωστόσο τα ερωτηματικά στη δημοσιογραφική πιάτσα είναι πολλά και φυσικά παραμένουν αναπάντητα, αφού οι υπεύθυνοι της Κατεχάκη, κάνουν τα στραβά μάτια σε τυχόν καταγγελίες.
Έντονες πάντως είναι οι φήμες που θέλουν τον συγεκριμένο “αστυνομικό συντάκτη”, μέσω της ισχυρής ταυτότητας που του παρέχει απλόχερα το συγκεκριμένο υπουργείο, να απαιτεί ,άκουσον άκουσον, άδεια οπλοφορίας από τη ΓΑΔΑ για να προστατευτεί, όπως ο ίδιος δηλώνει σε αδαείς αστυνομικούς που τον αβαντάρουν, από τους τρομοκράτες που τον καταδιώκουν!

Σε λίγες μέρες και εφόσον συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία, το anatropionline.gr θα αποκαλύψει με έγγραφα και ντοκουμέντα, τον “βίο και την πολιτεία” του μαϊμού – εκδότη-δημοσιογράφου, που με περίσσιο θράσος επισκέπτεται αστυνομικές υπηρεσίες και με την επίδειξη της διαπίστευσης, αποσπά πληροφορίες από επιρεπείς αστυνομικούς, τις οποίες στη συνέχεια τις χρησιμοποιεί για ίδιον όφελος.
Μείνετε συντονισμένοι γιατί οι αποκαλύψεις για τον συγκεκριμένο “εκδότη” – “δημοσιογράφο” – “αστυνομικό συντάκτη” θα είναι καταιγιστικές.