Λάρισα: Σπείρα ληστών κλέβει χρηματοκιβώτια

Στόχος ληστών που κλέβει χρηματοκιβώτια, έγινε ένα εργοστάσιο ξυλείας χθες τα ξημερώματα και μία κλινική (πριν από μια βδομάδα), λίγο έξω από την Λάρισα

Οι δράστες χθες τα ξημερώματα κατάφεραν στο δρόμο Συκουρίου να σπάσουν το λουκέτο από την πόρτα της περίφραξης σε εταιρεία ξυλείας. Αμέσως κινήθηκαν προς το κυρίως κτίριο στο οποίο μπήκαν μέσα αφού πρώτα άνοιξαν την κεντρική θύρα με αιχμηρό αντικείμενο. Έφτασαν στο χώρο που ήταν το μικρό χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης κατάφεραν να το ανοίξουν και πήραν χρήματα (8000 ευρώ κατ’ εκτίμηση) και επιταγές. Ακολούθως εξαφανίστηκαν.

Όμως η Αστυνομικοί μετά και το χθεσινό περιστατικό εξετάζουν και μια άλλη κλοπή χρηματοκιβωτίου σε κλινική στο δρόμο προς Αμπελώνα. Πιστεύουν ότι αυτά τα δύο περιστατικά συνδέονται καθώς εμφανίζουν πολλές ομοιότητες στην μεθοδολογία των δραστών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δράστες μπήκαν στην εν λόγω επιχείρηση και κατευθύνθηκαν στα γραφεία της. Εκεί κατάφεραν και άνοιξαν το μεγάλο χρηματοκιβώτιο περνώντας συνολικά περίπου 50.000 ευρώ.

Η Ασφάλεια Λάρισας ερευνά τις δύο υποθέσεις και αναζητά τους δράστες προκειμένου να εξιχνιάσει τις δύο υποθέσεις.