Συνελήφθη 40χρονος για εμπορία ναρκωτικών

Στα ίχνη και τη συνακόλουθη σύλληψη εμπόρου ναρκωτικών οδηγήθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών.

Πρόκειται για 40χρονο ημεδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.

Στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς, εμπορευόταν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στην οικία του, στην περιοχή της Τούμπας, όπου απογευματινές ώρες της 24-10-2016, προμήθευσε τέσσερα άτομα, τα οποία συνελήφθησαν διαδοχικά, μικροδέματα ηρωίνης, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Ακολούθως, ο 40χρονος άντρας βγήκε από το σπίτι του συνοδευόμενος από 32χρονη ημεδαπή και επιβιβάστηκαν σε όχημα, όπου αφού ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς, σε έλεγχο που τους έγινε βρέθηκε στην κατοχή του πρώτου χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών και κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του, ενώ στην κατοχή της γυναίκας βρέθηκε μαχαίρι τύπου στιλέτο κι ένα κινητό τηλέφωνο, οπότε και συνελήφθη.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο όχημα και στην οικία του 40χρονου, βρέθηκαν τα ακόλουθα:

μπουκαλάκι που περιείχε μεθαδόνη μικτού βάρους 138,7 γραμμαρίων
(2) μικροδέματα κάνναβης
Σακούλα που περιείχε (56) γραμμάρια κάνναβης
Γυάλινο σκεύος που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης
Ναρκωτικά δισκία
Πλαστικό δοχείο με υπολείμματα κάνναβης
Τρίφτης κάνναβης και
Ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Κατασχέθηκαν επίσης δύο οχήματα ως μέσα διακίνησης και απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.